• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra geldim🤣 bu sürede yaşadıklarımı anlatayim

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Önceki konularımdan olayı biliyorsunuz. Sevgilimle ayrıldık bir sürü sey oldu vs. Uc kere ayrildik cinsellik konusma konusu yüzünden. Sonra memleketine gitti vs. Simdi geri gelecek az kaldi beni aradi gelince sana ciddi olduğumu gostericem o zaman karar ver diyor. Seni sevmesem bulasmam zaten falaj diyor. Sizce bulusmaya gidip istemediğim şeyleri söyleyip böyle kabul etmesini mi söyleyeyim ona göre mi karar vereyim. Ev alicam gelince dedi isime de griicem karşına cikicam diyor

Kaç yaşındasınız ben bu ayrıl barış ilişkilerinin sonunu pek iyi görmüyorum (istisnalar olabilir tabiki onlara maşallah diyorum). Bir de önce ev alıp sonra işe giriyor insanlar iki maaşla ev alamıyorken hayal gücü baya geniş

Kaç yaşındasınız ben bu ayrıl barış ilişkilerinin sonunu pek iyi görmüyorum (istisnalar olabilir tabiki onlara maşallah diyorum). Bir de önce ev alıp sonra işe giriyor insanlar iki maaşla ev alamıyorken hayal gücü baya geniş
23 yasindayim. Ev icin birikimi var onunla alacak bilip bilmeden konuşma

Benim anlamadığım cocuk evlilik düşünmüyor diyorsunuz. Nisanlansam yine ciddi değil diyorsunuz. Olay ne ne bekliyorsunuz. Ciddiyet görmek için anlamadim. Cinsel birliktelik olmicak bu kesin birlesme istemip
Senin anlattiklarin ,konularin,birbirinize olan bağlı'sizliginiz ve senin tereddütlü soruların iliskinizin sağlam olmadığını gösterdi çünkü hepimize . Konularını bilen herkes böyle düşünüyor.

Önceki konularımdan olayı biliyorsunuz. Sevgilimle ayrıldık bir sürü sey oldu vs. Uc kere ayrildik cinsellik konusma konusu yüzünden. Sonra memleketine gitti vs. Simdi geri gelecek az kaldi beni aradi gelince sana ciddi olduğumu gostericem o zaman karar ver diyor. Seni sevmesem bulasmam zaten falaj diyor. Sizce bulusmaya gidip istemediğim şeyleri söyleyip böyle kabul etmesini mi söyleyeyim ona göre mi karar vereyim. Ev alicam gelince dedi isime de griicem karşına cikicam diyor
Gelince sana citti olduğunu gösterecekmiş 😄😄😄

Daha 23 yaşındasın, heyecanını anlıyorum ama, bu adam sana cinsellik üzerinden baskı yapan bir adam, bunu biliyorsun, belki biraz daha olgun yaşta olsan bununla baş edebilirsin, ama haliyle edemeyip yıpranıyorsun.
Her ayrılık yıpratıyor, bu adamda en ufak bir ciddiyet -anlattıklarına göre- görünmüyor.

Bazı erkekler vardır, sırf cinselliği daha rahat yaşamak adına, ciddi gibi davranır, ağzına bir parmak bal çalar ve der ki, ben seninle ciddiyim ama sen benim isteklerimi yerine getirmiyorsun, demagoji yapar ya. Baskı kurar üzerinde anlamazsın, kendini suçlu hissedersin, bak adam geldi ama ben kırdım, ben üzdüm diye düşünür ve zamanla isteklerini yapmaya mecbur hissedersin. Bu cinsellik üzerine sohbetler olduğu yerde kalmaz, her seferinde bir tık ileri gitmek ister, ister de ister. Sonra hevesini alır ve vazgeçer.
Hadi bu adam böyle biri değildir, çok güveniyorsun, ama ya böyle biriyse? O zaman bir B planın var mı?

Back
X