- 14 Haziran 2022
- 7
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Ayloooooyy
-
Belirti dışında gebe olduğunuz kan veya idrar testleri ile sabit mi?Hamilelik belirtilerim hepsi var ama ultrason da gorunmedi henüz benim hesaplamama göre 8 haftalik su an ama ultrason da gorunmedi belirtilerim hepsi var sabah kusmalari karnimin alt kisminda sislik ve dolgunluk var gec dollenme olabilirmi yardimci olurmusunuz yasayan
kan testine cesaret etmeden ultrasonda bebeği görmeyi nasıl beklediniz? Hamile kalır kalmaz karında dolgunluk olmuyor. Gaz da olabilir. 8 haftalık diye düşünüyorsunuz son adet tarihi nedir pekiKan testi yapmadim henüz o cesareti bulamadım kendimde idrar testi yaptim hep belki 15 defa yapmışımdır hep silik cikti ikinci çizgi karnimin aldinta dolgunluk olması hamile olduğumu hissettiriyor bana hep
Yani hamile kalmış olsaniz bile daha çok yeni. O şişkinlik dolgunluğu hissetmeniz mümkün değil. Bnce bu belirsizlik ve stresten kurtulmak için en kısa zamanda kan tahlili verin. Aksi taktirde daha çok umutlenip sonra üzülmeyinKan testi yapmadim henüz o cesareti bulamadım kendimde idrar testi yaptim hep belki 15 defa yapmışımdır hep silik cikti ikinci çizgi karnimin aldinta dolgunluk olması hamile olduğumu hissettiriyor bana hep
Bakti göremedi bi hafta sonra tekrar cagirdi belki küçüktür daha dedi ama ben nedense 4 5 haftadir hep hamile oldugumu hissediyorumDoktor ultrasonla bakıp yolladı mı? Kan testi nasıl istemedi
Durup dururken hamile oldugumu hissetmiyorum herhalde deli degilm idrar testi surekli pozitif ultrason da gorunmuyoEğer 8 haftalık hamile olsaydınız görünürdü. Psikolojik olarak belirti yaşıyorsunuz muhtemelen. Hissetmeyle hamile olunmaz.
Idrar testim pozitif cikti hep cok kirmizi bi cizgi dil ama pembe bi ikinci cizgi vardi hepBelirti dışında gebe olduğunuz kan veya idrar testleri ile sabit mi?
Gec döllenme de olabilir, kendini hamile olmaya şartlandırıp belirtleri varmış gibi hissediyor da olabilirsin. Hatta bambaşka bir hastalık da çıkabilir
Bir kan testi vermeyi deneseniz?Idrar testim pozitif cikti hep cok kirmizi bi cizgi dil ama pembe bi ikinci cizgi vardi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?