Merhaba arkadaslar yardıma ihtiyacım var

Ayloooooyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
7
0
1
25
Hamilelik belirtilerim hepsi var ama ultrason da gorunmedi henüz benim hesaplamama göre 8 haftalik su an ama ultrason da gorunmedi belirtilerim hepsi var sabah kusmalari karnimin alt kisminda sislik ve dolgunluk var gec dollenme olabilirmi yardimci olurmusunuz yasayan

Gec döllenme de olabilir, kendini hamile olmaya şartlandırıp belirtleri varmış gibi hissediyor da olabilirsin. Hatta bambaşka bir hastalık da çıkabilir

Belirti dışında gebe olduğunuz kan veya idrar testleri ile sabit mi?

Kan testi yapmadim henüz o cesareti bulamadım kendimde idrar testi yaptim hep belki 15 defa yapmışımdır hep silik cikti ikinci çizgi karnimin aldinta dolgunluk olması hamile olduğumu hissettiriyor bana hep

Eğer 8 haftalık hamile olsaydınız görünürdü. Psikolojik olarak belirti yaşıyorsunuz muhtemelen. Hissetmeyle hamile olunmaz.

Kan testi yapmadim henüz o cesareti bulamadım kendimde idrar testi yaptim hep belki 15 defa yapmışımdır hep silik cikti ikinci çizgi karnimin aldinta dolgunluk olması hamile olduğumu hissettiriyor bana hep
kan testine cesaret etmeden ultrasonda bebeği görmeyi nasıl beklediniz? Hamile kalır kalmaz karında dolgunluk olmuyor. Gaz da olabilir. 8 haftalık diye düşünüyorsunuz son adet tarihi nedir peki

Sorun o işte ben hep düzensiz adet goren biriyim yillardir 32 gunde bi arada bazende 2 ayda bi oluyordum son adet tarihim mart ayinin sonuydu karnimdaki sislik gaz gibi bir sey dil bu sislik 3 haftadır falan var karnimin altinda yumurtaliklarin oldu kısımda kasiklarimda agri var adet olcak gibi haftalardir

Yani hamile kalmış olsaniz bile daha çok yeni. O şişkinlik dolgunluğu hissetmeniz mümkün değil. Bnce bu belirsizlik ve stresten kurtulmak için en kısa zamanda kan tahlili verin. Aksi taktirde daha çok umutlenip sonra üzülmeyin

Bunlar hissiyatla olacak iş değil nasıl bir doktora muayene oldunuz ki kan testi yaptırmadan direk ultrasona bakıyor çok garip yarın gidip sabahtan aile hekiminize kan verin belki dedikleri gibi başka bir hastalık bile olabilir marttan buyana regliniz olmamış siz sekiz haftalık hamileyim diyorsunuz

BİLMİYORUM ilk kez böyle belirtiler yasiyorum goguzlerimde gerilme adet olcak gibi haftalardir agri hepsi sira sira başladı ilk once adet agrisi gibi agri sonra goguzlerimde gerginlik sonra bulantı kusma rahimde dolgunluk hissi simdi 4 gundur de beyaz sari bi akinti
Gec döllenme de olabilir, kendini hamile olmaya şartlandırıp belirtleri varmış gibi hissediyor da olabilirsin. Hatta bambaşka bir hastalık da çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…