Doğuma Hazırlık Merhaba arkadaslar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar ben 36 haftalık hamileyim karnim önceki günlere göre küçüldü ve asagi indi karnim bu neden olur acaba

Bildiğim kadarıyla doğum yaklaşınca karın aşağıya doğru sarkar. Bu doğumun yaklaştığını tedbirli olman gerektiğini gösteriyor. Ama küçülme olayını bilmiyorum. Benimki de az kaldı. Allah hayırla kavuştursun inşallah

Amin cnm hepimizi hayirla kavustursun ins kuculme olayi kafami karistirdi yaa bi sorun yoktur ins

Bole oluncaa dogum hmen oluyomu acaba bazilari dogumun yakin diyolar kafm.karistii karnm.hem asagi dusup kuculunce

Rahatlama hissettin mi peki baski azalirmis daha rahat nefes alinirmis bence 2 haftaya dogum yaparsin doktor kontrilun ne zaman?

Ewt baya bi rahatlama oldu doktor ne cati muanesi yapcam dedi ne su zman gel dedi bende anlamadim valla ama ben bi hafta sonra tkrar gtmeyi dusunuyorum

Aynı şey bende de oldu bende 36 haftalık gebeyim karnımda küçülme oldu ve midem rahatladı aynı zamanda çok fazla mide bulantım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…