• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar

Betust

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
131
58
13
35
Dertlerimi dökmeyeli epey olmuş uzun zamandır girmemişim.yazdıklarımı okudum.ben boşanmadım. babam arkamda olmadıgı için ve bir işim olmadıgı için boşanamıyorum.babamın eşimin gerçek yüzünü görmesini bekliyorum ve görmwye başladı cok şükür çünkü babama inandıramıyordum.adam sorumsuzluk derecesinde 1.sırada bişey söylerim aylarca yapmaz almaz unutur.umursuz değişmedi anlayacagınız adam değişmiyor.isteksizlik konusunda terapiste gittim arkadaşlar eşine şans ver dedi evet verdim son şansın dedim sevgili gibi olalım birbirimize vakit ayıralım vs bana dediği kelime sen zaten benden boşanmazsın nie dedim beni seviyosun.bende sorun ilgisizliğinden kaynaklanıyordu bunu farkettim.düzelmiştim. fakat eşim1 hafta bana iyi davranabildi ve ilgili olabildi.eve gec geliyo aile düzenimiz yok.eve bişey lazımmı geliyorum dio 3 saat sonra geliyo nerdeydin diyorum şuraya şunu bıraktım.bahane bahane.tekrardan terapistime anlatıcam bakalım bu kez ne yapmamı söyliycek.

Tek başına çaba sarfetmekle olmuyor evlilik... umarım baban gerçek yüzünü görür kocanın sana destek çıkar ve o evde kalmak zorunda kalmazsin.

Bunun gibi adamlar niye evlenirler ya. Evlilik sorumlulugun farkina varmiyorsaniz baskasinin hayatini mahf etmeyin bari. Ne yiyip ne iciyorlarda neyin kafasini yasiyorlar acaba.

Ailenizin destek olmadigini bildigi icin boyle davraniyodur.ne yaparsam da nasilsa gitmeyecek takmiyo sizi o yuzden

Kocanız ailenizin arkanızda olmadığından dolayı böyle yapıyor.
İnşallah en yakın zamanda hç kimseye ihtiyacınız olmdan kendı ayaklarınızın üstünde durabilrsiniz.

çalışma imkanın yok mu? evlenip kocaya sırtını dayamak, boşanıp babaya sırtını dayamak... yani olmuyo işte demek ki. bi işe girin çalışın.

İş basvurusu yaptım ywpmazmıyım basvurmadıgım yer kalmadı haber bekliyorum bi magazadan inşallah işe alırlarda kırtulırum.ben zaten ondan para isteyemiyorum ki zorunlu kaldıkça oda varmı yokmu die giç sormaz bırakmazda genelde parası olmuyor. Olup istediğimde yeri var dior.babam çok tutuyordu kocamı artık isyan etti bu nasıl adam die yardım etme düyorum yine ediyo sabretmekten baska çarem kalmadı beni kimsenin dnlediği yok babamda dahil.

eşimin durumu iyi değil. kadın zengin babası zengin ohh nie evlenmesinki ekmek elden su gölden böyle babama yaslanmış bir yzsüz erkek.

Aynen olmuyo vallahi ya burnu havada neyin havasıysa.4 sene olucak olmadıysa 4 senede olmaz yani.dediğim dedik sinir oluyorum o biley söylediyse onun dediği dogrudur başka bilen kişi aksini söylesin asla kabul etmez.

Back
X