- 4 Temmuz 2016
- 17
- 6
- 86
- Konu Sahibi Hicoylesine
Dertlesmeye cok ihtiyacim var. Benim bir derdim var erkek arkadaşımla ilgili. Iliskimiz 1 yıl 4 ay oldu. Ilk zamanlar iş yerinde bana gun icinde bir cok kez yazan adam artik yazmaz oldu. Bugun yazdim whatsaptan cok yogun 50 kez telefonum caldi bugun. Yetisemiyorum diye cevap verdi. Bende tamam canim kolay gelsin dedim. Mesaisi 5te bitiyor onlarin. Tesadufi is yerinin onunden gectik arkadasla. Baktim kapida adamin biriyle sohbet ederek sigara iciyor. Hemen whatsaba baktim benim whatsaptan gonderdigim kolay gelsin mesajini okumamis bile. Boyle ufak tefek yalanlarini yakalayinca ondan soguyorum. Gorusmemek icin bahane yaratiyorum. O da bunu anlayip benimle neden gorusmek istemiyorsun diyor sonra. Neden acaba sebebi hal ve tavirlarin olabilir mi? Işsizim diye belki ondan bu kadar sariyorum ona. Sariyorum dedigim gunde 100 mesaj atmiyorum. O attikca cevap veriyorum hatta. Benim mesaj atmam nadir olur. Insani bogmam yani. Işsizim diye de evde otur ye otur ye kilo aldim. Ondan mi sogudu acaba. Ya da işsiz oldugumdan beni vasifsiz işe yaramaz biri gibi mi goruyor? 1 yildir iş ariyorum. Işsiz ogretmenim ama her kurum en az 2 yillik tecrube ariyor. Gel çaliş dedilerde ben mi gitmedim? Artik ruhen cok yorgunum. Insanin hayatinda hic mi bir sey yolunda olmaz?
Son düzenleme: