Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiMerhaba arkadaşlarim ANKARA KAAN AYDOS a eşi tedavi olanlar bu topikte buluşalım
Eşimde sperm ileri hizi cok dusuk 4 senelik evliyim 2 asilama gecirdik negatif sonuclandi banada en son prolaktin ve fsh sınırda dediler psikolojikmen cok yiprandik sizde oylesiniz biliyorum kaan beye randevu almanin bu kadar zor olucagini bilemezdim 1 hafta aradik mesgul surekli cok duydum ününü ona gitmeyi kafaya koyduk sonra doktor sitesinden talepte bulunduk subata randevu aldik hayirlisi daha 3bucuk ay var ama yapicak bisey yok beklemekten baska birbirmizs goruslerimizi ve tecrubelerimizi aktarirsak cok mutlu olurum iyiki varsiniz
meraba canm.bızde randevumuz ocak ayında..ıstedgı tahlılerı arastrıp buldum yaptrdık ve maıl attım.dna hasrı normal cıktı.sperm kulturu ıstedı smdı.onu yaptrp yanına cgrdı.ocakta gıtcez bakalm.bnde 6 yıllık evlıyım varıkosl amelıyatı oldu ıkı defa esım.sperm 78 mılyona cıktı ılerı hzıı dusukmus galıba.benmde ıkı uc yıl once prolaktınım 56 ydı.aslan pencesı cayı ıctım bayaa duzeldı..suan bı sıktı yok cok sukur
meraba canm.bızde randevumuz ocak ayında..ıstedgı tahlılerı arastrıp buldum yaptrdık ve maıl attım.dna hasrı normal cıktı.sperm kulturu ıstedı smdı.onu yaptrp yanına cgrdı.ocakta gıtcez bakalm.bnde 6 yıllık evlıyım varıkosl amelıyatı oldu ıkı defa esım.sperm 78 mılyona cıktı ılerı hzıı dusukmus galıba.benmde ıkı uc yıl once prolaktınım 56 ydı.aslan pencesı cayı ıctım bayaa duzeldı..suan bı sıktı yok cok sukur
bayanlar umarım güzel sonuclarınız gelir. eşiminde dna hasarı %37 lerde ıdı haarlı cıktı ılacla tedavı oldu hasar düzeldi sonrasında bır ılacı kestık emodeks e devam ettı bende incir suyu ıctım bol sebze ama bollll raht kafa herseyden onemli. artık 1 ay adetım geldı uzulduk 2 ay yıne geldı sonra bız saldık amann ya nıye kasıyoruz aıle huzurumuz bozulmaya baslıcak bosver dedık allah nasıp ederse olurr gezdık tozduk 3. ay adetım gelmedı duzenlı bırlıktelıkde olmadı ama kafa rahatlayınca oluyormus bunu anladık cok sukur allahıma sukurler olsun suanda pozıtıf sonucu aldık hayırlısı bakalım ıns sızlerde alıcaksınız ama hocamızın verdıklerın mutlaka dıkkat edın duzenlı kullanmaya kafanızı rahat tutun zorunluluk olmasın
bayanlar umarım güzel sonuclarınız gelir. eşiminde dna hasarı %37 lerde ıdı haarlı cıktı ılacla tedavı oldu hasar düzeldi sonrasında bır ılacı kestık emodeks e devam ettı bende incir suyu ıctım bol sebze ama bollll raht kafa herseyden onemli. artık 1 ay adetım geldı uzulduk 2 ay yıne geldı sonra bız saldık amann ya nıye kasıyoruz aıle huzurumuz bozulmaya baslıcak bosver dedık allah nasıp ederse olurr gezdık tozduk 3. ay adetım gelmedı duzenlı bırlıktelıkde olmadı ama kafa rahatlayınca oluyormus bunu anladık cok sukur allahıma sukurler olsun suanda pozıtıf sonucu aldık hayırlısı bakalım ıns sızlerde alıcaksınız ama hocamızın verdıklerın mutlaka dıkkat edın duzenlı kullanmaya kafanızı rahat tutun zorunluluk olmasın
cok sevındım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.pekı kaan beya gıtmeden test yaptırdınızmı ve hangı testlerı ıstıyor ben gıtmeden yaptıralım dıyorum test
zaten gıtmeden yapıyorsunuz testlerı maıl ıle yazıyor yapılması gerekenlerı sperm sonucunuza gore.sperm testı yaptık dna hasar tesıtıde vardı ama hastane yanlıs test yapmıs bızım surec otomatık uzadı o yuzden morfolojı 0 gozukuyordu bızım bazı testlerde. biz ankarada düzende laboratuvarında yaptırdık
zaten gıtmeden yapıyorsunuz testlerı maıl ıle yazıyor yapılması gerekenlerı sperm sonucunuza gore.sperm testı yaptık dna hasar tesıtıde vardı ama hastane yanlıs test yapmıs bızım surec otomatık uzadı o yuzden morfolojı 0 gozukuyordu bızım bazı testlerde. biz ankarada düzende laboratuvarında yaptırdık
Biz muayenemizi olduk bi eski sonuclarida yanimzda goturduk hic bir sorun yok dedi gelmeden test yaptiracaktik vakit olmadi dedim muayeneden sonra gereken testleri istiyorum sadece dedi ve sperm dna hasar paneli yaptirdk sadece genartta onu istedi sonuc bekliyoruz :)
Arkadaşlar merhaba
Azosperm hastaları için bir seminer düzenlenecek aşağıdaki hocalara davet gidecek hocalar konuşma yapacaklar tedaviler hakkında bilgi verecek ,sorularımızı iletmemiz mümkün olacak,kök hücre çalışmasını yapan hoca da orada olacak .sunumlara yer verilecek 19 martta istanbulda yer henüz belli değil
Bilgilerinize
1. Prof Dr. Seda Vatansever
2. Prof Dr. Volkan Baltacı
3. Prof Dr. Kaan Aydos
4. Prof Dr. Ümit Özekici
5. Jinekolog Dr Sare Davutoğlu
6. Embriyolog Ferhat Cengiz
7: Embriyolog Tolga Yıldız
8: Celalettin Peru
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım kaan hocada tedavi görüyoruz yaklaşık dörtbucuk ay oldu.iki kez markirlarimiza bakıldı ilkinde düşüktü ikinciside aynı.tese için karar sizin dedi kaan hoca bu durumda olalar varmı kafam allak bullak oldu yardımcı olurmusunz