merhaba avukat yada bilgisi olan arkdaşlara sorum olucaktı acilllllllllllllllllllll

DERYA3434

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
4
0
6
35
İstanbul
şuan çalıştığım işyerimde iş yeri içi eksiklikler ve sorunlar var ihtiyacım olduğu için yaza kadar calışmak durumundayım. 1 yıldır calışıyorum.calıştığım yer ağız ve diş sağlığı poliklınlığı.bir iş sahibi ile beraber 1 hekim daha calışıyor bayan.başta anlaştığım sorumluluklarım kat fazlasını yapmaktayım burda.temizlik yemek asistanlık yani içerdeki bütün sorumluluk bende şuan herhangi bi sözleşme imzalamadım ssklyım.iş sahibim kafasına göre calışma saatim 6 ken 7 8 bulluyor.ihticacım olduğu için itiraz edemiyorum.başladıım süre içinde 4 hekim değiştirdi anlaşılması zor biri fazlaca cimri diyebilirim.öreğin temizlik istiyor bir peceteyi bile zorla aldırıyorum.yemeğe gelince hekim varsa yemek düşünüyor yoksa akşama kdr acım.. iş yerinin yapılması gereken herşeyi bana yıkıyo tek başına olduğum için çok baskı altında hissediyorum kendimi.örneğin çıkmak üzereyim paltom üzerimde yemeklik bişey yok o saate kdr yemek yemeemşim almış patates soğan al bunu hasla hazırla öyle git ve yaptığım halde ben böyle istememiştim gibi tesr konuşma.bunun gibi bir sürü sorun bunun dışında hastayı ilgilendiren ama susmak zorunda kaldığım sağlık sorunları hijyen olarak tedavi olarak göz yummuaya calışmak beni çok rahatsız ediyor.haklarım nelerdir napabilirim lütfen yardımcı olun bana..

Back