Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hazıran 8inde eşimle grdm ilşkye sonra hazıranın 29unda adet oldum ustune qorme olayı vardır dıye adetımın 3. qunu ultrasona qırdım bısey cıkmadı bıkac kere eczanedende test aldım sonuc negatıftı beynım olmasından yana ya ınanmadım tekrar yaptım yıne cıkmadbu hafta salı hastahaneye gittim kanda test yaptırdım 0,1 çıktı ultrasondada cıkmadı
bebek olsun diye istiyosun.sonra test yapılıyo.sonuç pozitif çıkınca dumur oluyosun.en azından ben öyle oldum.hasbel kader bişey yoktur diye test yaptırdık hastanede.+ çıktı.salak salak etrafıma bakındım.doktor falanda şaşırdı verdiğim tepkiye.hiçbişey konuşamadım.hiçbişey söyleyemedim.
bebek olsun diye istiyosun.sonra test yapılıyo.sonuç pozitif çıkınca dumur oluyosun.en azından ben öyle oldum.hasbel kader bişey yoktur diye test yaptırdık hastanede.+ çıktı.salak salak etrafıma bakındım.doktor falanda şaşırdı verdiğim tepkiye.hiçbişey konuşamadım.hiçbişey söyleyemedim.
bende istiyorum canım ama olmadı kaçkere test yaptım beynim ona odaklanmış inanmıyodum halada inanmıyorum hazıranın 29undan beri adet olmama raqmen test yaptım eczaneden yaklaşık 5 6 kere test aldım cıkmadı ultarosona qırdım adetken bısey yok dedı doktor adetken qozukmemıstır dedım tekrr test yaptım yıne cıkmadı saLı qunu qıttım hastahaneye kan testı bıde ultrasona qırdım sonuc 0,1 cıktı ultrasondada bısey cıkmadı yıne ınanamadım dun eczaneden tkrr test aldım yıne tek çizgi :'(
qecen ayın 8ınde oldu olan 29unda adet oldum 3. qunu ultrasona qırdım bıse cıkmadı bu hfts saLı kanda test yaptırdım sonuç 0,1 cıktı dunde eczaneden aldım test yıne tek cızqı cıktı
ilk seferde insan hemen hamile kalacağım sanıyor ama çok düşük bir ihtimal bu.
bence önündeki aylara odaklan.
umarım çok uğraşmadan bebek sahibi olursun
ilk seferde insan hemen hamile kalacağım sanıyor ama çok düşük bir ihtimal bu.
bence önündeki aylara odaklan.
umarım çok uğraşmadan bebek sahibi olursun
inşallah bayaqı kaptırmıstım kendımı ... hayırLısı dıyelım... prolaktın hormonum yuksekmıs mıqde bulantısı cok olmustu var herhalde dedım ama yokmuş kac kere qırdım ultrasona eczaneden test aldım daha saLı qunu kan testı yaptırmama raqmen ınanmadım tkrr eczaneden test aldım yıne tek cızqı cıktı cok kotu bısey hayal kırıklıqına uqramak bnde kan testınden anlamam 0,1 cıkmıs