Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 4 gün geciktim sabah test yaptım böyle çıktı akşama doğru gene yaptım nehstif çıktı
Kimyasal gebelik olabilir, idrarınız seyreldiği için hatalı sonuç vermiş olabilir, test bozuk olabilir… En sağlıklısı iki gün ara ile ilk idrarla testi tekrarlamak
Kan verin testlere güvenmeyin . Alacaksanız da googleden bakın Guvenılır 10 test markasından birini alın . Aynı marka test alıp biri pozitif biri negatif çıkıyorsa testte bi sorun var demektir .
Kimyasal gebelik olabilir, idrarınız seyreldiği için hatalı sonuç vermiş olabilir, test bozuk olabilir… En sağlıklısı iki gün ara ile ilk idrarla testi tekrarlamak
Kan verin testlere güvenmeyin . Alacaksanız da googleden bakın Guvenılır 10 test markasından birini alın . Aynı marka test alıp biri pozitif biri negatif çıkıyorsa testte bi sorun var demektir .