• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bende yeni ye oldum ve derdim var

TraBzonlu61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
16
0
86
Hollanda
nerden baslasam bundan 1 sene once evliydim dayakci ve ailesine bagli bir ex kocam vardi erkege dusen vazifesini yerine getirmedi savunmadi agzini acmadi isin icine dayakta girince bitti tam 1 sene babamin evindeyim oda anasinin tabiyki turk konsoloslukta nikahim yoktu sadece hoca ve hollandada nikahim vardi yani ben kendimi 1 sene evli saymadim ama babam hep karisisin dedi ve ben 6 aydir baskasini seviyorum onunda ailesi beni istemiyor bir evlilik gecirdim diye benim mahkemem sonuclandi ve ayrildim ama evlikende ve sonrasinda cok coktum hep aglardim hep dert yanardim ama bu son askimi tanidim taniyali bana ilgisi benim bir eksigimii birakmayan biricigim le basbasa kaldik cunku babasi red etti onu su an iside var evde var duzuyoruz bende yeni seneye onunla birlikte girmek istiyorum ben onun bana verdigi sevgiyi kimseden gormedim
aslinda anlaracak cok sey var ama kissa kesiiyorum

:1no2:

Başından evlilik geçmiş biri olarak çok daha temkinli olman gerekir aslında.. Biliyosun flört dönemiyle evlilik çok farklı. 6 ayda sevgilini ne kadar tanıyabilirsin ki? Bu dönemlerde herkes iyidir zaten kötü tarafını göremezsin.. Tek tavsiyem acele etmemen olacak, zaten bir kere yanlış evlilik yaptın bundan sonra evliliği düşünmek için karşındakinden çok çok emin olmalısın..

Başından evlilik geçmiş biri olarak çok daha temkinli olman gerekir aslında.. Biliyosun flört dönemiyle evlilik çok farklı. 6 ayda sevgilini ne kadar tanıyabilirsin ki? Bu dönemlerde herkes iyidir zaten kötü tarafını göremezsin.. Tek tavsiyem acele etmemen olacak, zaten bir kere yanlış evlilik yaptın bundan sonra evliliği düşünmek için karşındakinden çok çok emin olmalısın..

evet acele yonunden haklisin ama ben birincide gormedigim seyleri ilgiyi sevgiyi bunda gordum maddi manevi herseyimiz iyi koskoca ailesini degil beni secti cunku beni seviyor

pardon konuyu anlamamışım.
red etsinler boşverin.evinizede gelemezler.sizde ikiniz çalışıp kurtarırsınız hayatınızı
üzülmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet acele yonunden haklisin ama ben birincide gormedigim seyleri ilgiyi sevgiyi bunda gordum maddi manevi herseyimiz iyi koskoca ailesini degil beni secti cunku beni seviyor

ailesni bir kalemde silen biri

sizi kaç kalemde siler bunu hiç düşündünüz mü?

ailesine saygısı sevgisi olmayan biri başkasını nasıl sevebilir...sengözlerimebaksanab

baştan yıkık bir evlilik :delphin:

Su üc günlük dünyada bir avuc mutluluk bulabiliyorsan o insanin yaninda SIMSIKI saril ve birakma arkadasim.....a.s

Yasadigin kötülükleri, cirkinlikleri sana unutturabilen biri ile mutlu olmak seninde hakkin....

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Su üc günlük dünyada bir avuc mutluluk bulabiliyorsan o insanin yaninda SIMSIKI saril ve birakma arkadasim.....a.s

Yasadigin kötülükleri, cirkinlikleri sana unutturabilen biri ile mutlu olmak seninde hakkin....

Hakkinizda hayirlisi olsun.

sagol bacim benim gozum para pulda degil bana sevgi veriyor onemli olan bu kadin oldugumu hissettiriyor bu yuzden sevdim onu sagol canim :1hug:

ailesine saygısı sevgisi olmayan biri başkasını nasıl sevebilir...sengözlerimebaksanab

hayir canim yanlis dusunuyosun cunku oda cok sey yasadi ailesiyle ben ona soyledim ailene acikla beni diye onlar bastan karsi cikti bir insan karsisindaki bir kadinin omur boyu esi olacagina inanirsa buna kimse engel olamaz ben ona dedim benim yuzumden ailenden olma hayir dedi ben seni seviyorum hem aksine o benii bastaci yapar oyle bir karakter

bu fikre katılmıyorum...

ailesini seven her erkek eşini sevebiliyormuki

bu kesinlikle kişilikle alakalı eğer gerçekten sevmişse ailesinin tabularını yıkamaması ona pes dedirtmiş olabilir ama işler yolunda giderse ilerde bigün ailesiyle barışır ve herşey düzelir

Canim TheShe arkadasima katiliyorum.
Aski sevgiyi bulman cok cok güzel, Allah ömür boyu mutlu etsin sizi ama evlilik icin acele etme.
6 ay gercekten cok cok kisa bir süre birini tanimak icin. Bu sürede canimlar cicimler havada ucusur hep.
Sonrasi icin bunlar biter demiyorum, insallah cok cok daha iyi olur, ama bir kez daha üzülmemen icin acele etme.

Rabbim seni mutlu etsin canim, sevginiz insallah arttikca artar ve evlilikle sonsuz mutluluga erisirsiniz insallah.

Canim TheShe arkadasima katiliyorum.
Aski sevgiyi bulman cok cok güzel, Allah ömür boyu mutlu etsin sizi ama evlilik icin acele etme.
6 ay gercekten cok cok kisa bir süre birini tanimak icin. Bu sürede canimlar cicimler havada ucusur hep.
Sonrasi icin bunlar biter demiyorum, insallah cok cok daha iyi olur, ama bir kez daha üzülmemen icin acele etme.

Rabbim seni mutlu etsin canim, sevginiz insallah arttikca artar ve evlilikle sonsuz mutluluga erisirsiniz insallah.

evet bacim ama ben gercekten cok cektim sagligim bozuldu benim bogazimda his vardi sanki boguluyorum gibi ben bile inanmadim unuttum resmen bana herseyi unutturuyor o kendi diyor zatenn simdi ne istersne al evlendikten sonra almaam hhaah :D::D delikanli biri bana canim cicim demesin ama hissettirsin bugune kadar nerdeydi

nerden baslasam bundan 1 sene once evliydim dayakci ve ailesine bagli bir ex kocam vardi erkege dusen vazifesini yerine getirmedi savunmadi agzini acmadi isin icine dayakta girince bitti tam 1 sene babamin evindeyim oda anasinin tabiyki turk konsoloslukta nikahim yoktu sadece hoca ve hollandada nikahim vardi yani ben kendimi 1 sene evli saymadim ama babam hep karisisin dedi ve ben 6 aydir baskasini seviyorum onunda ailesi beni istemiyor bir evlilik gecirdim diye benim mahkemem sonuclandi ve ayrildim ama evlikende ve sonrasinda cok coktum hep aglardim hep dert yanardim ama bu son askimi tanidim taniyali bana ilgisi benim bir eksigimii birakmayan biricigim le basbasa kaldik cunku babasi red etti onu su an iside var evde var duzuyoruz bende yeni seneye onunla birlikte girmek istiyorum ben onun bana verdigi sevgiyi kimseden gormedim
aslinda anlaracak cok sey var ama kissa kesiiyorum

ALLAH bozmasın arkadaşım.inşallah bu mutluluğunuz bir ömür boyu sürer

bence dikkat etmelisin karsındakini iyi tanımalısın ailellerin kabullenmedi bir birliktelik husranla sonuclanır genellikle Hakkında Hayırlısı

hayir canim yanlis dusunuyosun cunku oda cok sey yasadi ailesiyle ben ona soyledim ailene acikla beni diye onlar bastan karsi cikti bir insan karsisindaki bir kadinin omur boyu esi olacagina inanirsa buna kimse engel olamaz ben ona dedim benim yuzumden ailenden olma hayir dedi ben seni seviyorum hem aksine o benii bastaci yapar oyle bir karakter

ikna etmeye çalışmak yerine kolayca ailesinden vazgeçen birine güvenilmez :delphin:

bastacı mı kapısusu mu olacağınız sonradan belli olur sengözlerimebaksanab

Kim ister ki yuvasi yikilsin, evliligi bitsin degilmi.. Eski esin kotuyse bu senin sucunmu? Her genc kiz evlendiginde cok mutlu bir yuvasi olsun ister, kim ayrilacak diye evlenirki degil mi ama..
Hem ailesi (simdi sevdigin kisinin) de sunu dusunmesi lazim, kendi kiz cocuklari varsa onun basina gelmeyecegi ne malum senin basina gelenler? Tabiyki cocuklarini reddetmeleri hic guzel birsey degil ama bence zamanla duzelir araniz, hangi anne baba cocugunu yok sayabilirki? Dusunsunlerki ogullari bekar biriyle evlenipte kiz onu mutlu etmek yerine, hayati zehir etse ona, anne ve babasina saygisizlik yapsa daha mi iyi olacak, ozaman mutlu mu olacaklar? :olmaz:
Nedense biz millet olarak kendimizi karsimizdakinin yerine koyup onu anlamaya calismak istemiyoruz, hemen onyargida bulunuyoruz. Yazik ! :olmaz:
Senin kendi ailen ne diyor bu duruma? Umarim destekliyorlardir seni..
Canim, kafani takmamaya calis, kader ve kismet denen birsey var, kaderinizde ve kismetinizde varmiski birbirinizle karsilastiniz ve sevdiniz.
Allah herseyin hayirlisini versin.
Sevdigin kisiyi de lutfen cok iyi tanimadan evlilige dogru bir adim atma, tekrar uzulmeni istemem. Ve muhakkak ki bitmis de olsa gecirdigin evliliginin ona bir sorun olmayacagindan emin ol, sonradan gecmisi kurcalayipta huzursuzluk cikarmasin.
Umarim cok mutlu olursunuz ve sevdiginin aileside bu durumu kabullenip size kucak acarlar.
Opuldun opuyorumnanaktan

evet canim sende tam benim gibi dusunuyosun bizi olum bile ayiramazz istedikleri kadar konussunlar bana laf soyletmiyor allaha sukur benim ailem isee kimse bise demiyodaa babam yok acele etme tmm ama benim geride biraktiigim dertlerdne sonra bende mutlu olmak istiyorum bunu her aile ister ozaman arkamda olsunlar

bende katılmıyorum bu görüşe
ailesini istesede silemez zaten et tırnaktan ayrılmaz
zaman herşeyi unutturur...
belli bi yaşa gelmiş bi erkek(bayan) yeri geldiğinde kendi istekleri ve kendi doğruları için ailesini karşına alabilir.
bunu yapamayan çok erkek var okuyoruz hergün annesinin dolduruşuyla eşini kıran kötü davranan erkeklerin yaptıklarını:kahve:
sana gelince arkaşım mutluysanız birbirinizde eminseniz saygınız sevginiz büyükse herşeyi boşverip mutlu olmaya bakın...

Back
X