merhaba benim bir sorunum var

Şöyle bi durum var sen gerçekten sevdiğine eminmisin yani bu durum hayatında kimse olmadığı için ona sarılıyor olabilirsin yada kanka muhabbeti olduğu için rahatça dertleşebiliyorsun herşeyini anlattıyorsun bu yakınlıktan dolayı o duyguyu aşk zannediyor olabilirsin. Neden böyle diyorum bu şekilde bi arkadaşm vardı,oda aynen senin durumundaydı ama hayatına başka biri girdi ve aslında ona hiç aşık olmadığını anladı.. Eğer kendinden gerçekten eminsen ben senin yerinde olsam itiraf ederdim dayanamazdım yani başka biriyle birlikte olacak gelip bana anlatacak falan yok yok olmaz o iş, yani ya hep ya hiç ..

8 sene olacak ve sekiz sene boyunca hayatima kimse girmedi onu tanidikdan sonra onun baskasi ile olan samimiyetini hep agliyarak karsilasdm uzuntu duydum nasi derim ben seni seviyorum o benim varligima duygusal anlamda istemiyor sadece arkaasi olarak görüyor bazen aramizdaduygusal anlar ha yasandi hayasanacak diye bakiyorum bir anda kendisini sanki bana karsi suc islemis gibi görüyor benden uzaklasiyor bunun ismi nedir neden 8 yil bu aci ile yasiyorum :( bu aci beni :( cok uzuyor :( gecici bir sey olsaydi hayatima askasinin girmesine izin verirdim ama olmuyor iste

Evet az buz bi zaman değilmiş, ama 8 sene bu kadar acı çekmen.. yazık değilmi sana, sen hislerini söylersin olduda reddetti 1 kere üzülürsün, ama hep bi umutla bi 8 sene daha üzülmenin seni ne kadar yaralayacağını düşün, ben yinede söyle derim olumlu olursa sen mutlusun, olumsuz olursada yapacak birşy yok ilk başlarda üzülürsün ama sonra kendi hayatına odaklanırsın ve o üzüntü geçermi deme geçer tabi insan neleri atlatıyor.

Back
X