Merhaba bir kaç kişinin yorumu lazım

sweetsugar1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
12
3
6
25
17 gün önce ilişkimde içime boşaldı yalnız ertesi gün Ella içtim regl zamanım hem iki gün önceden kanamam geldi regl oldum sandım 1 gün sürdü ve kesildi böyle bir durumda pek çelişkiye girmek istemedim sizce test yapılmalı mı

17 gün önce ilişkimde içime boşaldı yalnız ertesi gün Ella içtim regl zamanım hem iki gün önceden kanamam geldi regl oldum sandım 1 gün sürdü ve kesildi böyle bir durumda pek çelişkiye girmek istemedim sizce test yapılmalı mı
Aynı şekilde Ella içtiğim ay hamile kalmıştım

Kamu spotu gibi her yere yazicam 🤦🏻‍♀️
Ella gebelik engellemez!!!!

Yumurtlama geciktirir, yumurtlama döneminde girilmiş ilişkiye Ella ne yapsın, gebelik ihtimalin var tabii ki, test yap, gecikmeler gebelik olmasa bile üç aya kadar sürer yan etkilerle

Ella düzensizlik ve olur olmaz kanamalar yapıyor zaten amacı bu,hormonları bozmak fakat içe boşalma olduğu için büyük risk. Birşey diyemeyeceğim. Ella da olsa yüzde yüz korumuyor. Bi test yapın ne olur ne olmaz.

Back
X