Merhaba . Bugün ilişkiden sonraki 1

Kutsalsindiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
51
8
3
30
Merhaba bugün ilişkimden sonraki 10. Gün ve kan tahlili yaptırmaya gittim fakat sonuç ne yazık ki negatif çıktı bütün belirtiler var özellikle mide bulantısı beyaz akıntı bel ağrısı vs .. sebebi sabah değilde öğlen 4 gibi gittiğim için olabilir mi ?

Bhcg açlık tokluk farketmiyor canım ama erken de olabilir. Test yap bir kaç gün sonra hemen kan vermw

Bhcg açlık tokluk farketmiyor canım ama erken de olabilir. Test yap bir kaç gün sonra heme

Bhcg açlık tokluk farketmiyor canım ama erken de olabilir. Test yap bir kaç gün sonra hemen kan vermw
Çok üzüldüm çünkü çok belirti vardı idrar testi yaptım 2 sinde de silik çizgi çıktı ümidimi kessem mi 1 hafta daha üstünde dursam mı bilemedim

Mide bulantıları gebeliğin 6.haftalarinda başlar..beyaz akinti ise halen yumurtlama döneminde olabilirsiniz..ilişkinin üzerinden 14 gün geçmesi lazım ki gebelik varsa ancak o süreden itaberen kan testinde çıkar .sizin için çok çok erken

İnşallah vardır bugün çok üzüldüm .. mesajınızı görünce bir nebze de olsa yüreğime su serpildi Allah isteyen herkeze nasip etsin

İnşallah vardır bugün çok üzüldüm .. mesajınızı görünce bir nebze de olsa yüreğime su serpildi Allah isteyen herkeze nasip etsin
Olur elbette bu ay olmasa bı sonraki ay olur hiç stres yapmayın çünkü stres çok etkiliyor..birde ilişkinin üstünden 10 gün geçmisken gebelik belirtisi başlamaz belki psikolojiktir..ve dediğim gibi kan testi ilişkiden 14 gün sonra en erken bakılır ..kendinizi hiç kasmayın ..en kısa sürede gebe kalırsınız insallah

İnşallah sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…