Merhaba! Bugun trasfer 8 günü hiç belirti yok normalmi çok korkuyorum tutmadı diye

LiYaSuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
16
10
3
40
Temmuz 12 trasfer oldum çok korkuyorum tutmadı dıye bugun 8 günü hiç belirti yok kasık adet sancısı hiçbirşey yok lütfen bekirti olmayıp tutan varmı acaba

Kaçıncı gün embriyosu kalitesi ne bence daha erken emin değilim ama

Canim benimde cok belirtim olmadi hic belirtisi olmayan haziran ayinda pozitifi goren arkadasimiz cok. Hatta esime dedim bende belirti yok galiba tutmadi dedim pozitifi gorduk .6haftadayiz mide bulantilari ile bogusuyorum simdi
İlk 3 gün biraz adet sancısı gibi vurdu dünde cok az agrı şimdi hiç yok birde ben sürekli yatmadım ama dikkat ettım evde dolabıp durdum bol su sigarayı bırakamadım saat başı birtane içtim çünkü sigara içmeyınce sinir sistemim altüst oluyor inşallah tutmuştur birde birşey var dün bu oldu lekemı acaba

Eklentiler

• IMG_8810.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 95
Benimde burada yazılan, kasık ağrısı bel ağrısı gibi belirtilerim olmadı, 7 veya 8.gün bel ağrım olmuştu sadece sanırım o kadar... Lekelenme de olmadı, sadece tırnaklarım çok hızlı uzamaya başladı ve kokulara hassasiyetim oldu... Pozitif geldi sonucum şuanda 13 haftalığım. Fakat söyleyeceğim ayrı bir konu, ben 40 yaşındayım tam 22 sene aralıksız sigara içtim. İlk denememin başarısız olmasının sebebi tamamen buydu doktora göre... Tabi psikolojimde kötüydü o zaman. İlk denemeden sonra sigarayı bıraktım, 4 ay sonra ikinci deneme ve tuttu... Sigarayı bırakacaksınız, bunun başka bir yolu yok, stres vs bunlara bağlamayın lütfen. Eğer bu iş olsun, ve sağlıklı olsun istiyorsanız başka şansınız yok... Zaten 6.haftada eğer bulantılarınız başlarsa tiksiniyorsunuz... Ben şuanda sigara içtiğimi hayal etsem midem kalkıyor... Her sabah-öğle-akşam dev kupada filtre kahve içen ben, ondan da tiksiniyorum. Bebeğiniz için mutlaka kurtulun. Lütfen

İnşallah bırakmayı çok denedım ama haklısınız bu arada resımdeki lekemı acaba

merhaba benim lekelenme dışında hiç belirtim olmadı, baya kırmızı kanama şeklindeydi herhalde yerleşme kanaması oldu, pozitif sonuç aldım, belirtiye falan takılmayın çoğu psikolojik oluyor, kan testini beklmek en doğrusu, umarım güzel sonuçlar alırsınız

Belirti aramayın, ben dayanamayıp 5. Gün test yapmıştım pozitifti. Testten sonra bütün belirtiler kaybolmuştu. Hani test yapmamış olsam hamile değilimdir derdim. Şimdi 9. Haftadayız.

Merhaba, sonucunuz ne oldu merak ettim umarım pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…