Merhaba canlarim nolursuz bana yardim edin. Ben hamileliye gore kan tahlili yapdim beta deyerleri normadan yuksek oldugu gorseniyor. 49554.8

Samira_021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
21
7
1
26
Screenshot_20220614-081216_Word.webp
n 10 gun sonra qan tahlili yapdirdim

Sanırım adeti 10 gün geçtikten sonra yaptırdınız yaklaşık 50000 çıkmış bana biraz yüksek geldi sonuçunuz, bir kadın doğuma gidin yanlış bilmiyorsam bu sonuçla kese görünmesi gerek. Üstüne görme olmuş olabilir, dış gebelik olabilir

Testi ne zaman yaptırdığınız önemli geç yapmışsanız normal yüksek çıkması ama normal zamanında ise ikiz olma ihtimali var.
Doktorunuza danışmanız en doğrusu biz burdan anca tahmin belirtiriz.

10 gun sonra kan verdi ise bebek tahmini 5+3 haftalik falan, degerde de 5 6 haftada 50000 normal deger gorunuyor.

Anketi göremedim, soruyu anlamadım, bence konunuzu düzenleyin
Canim ben adetimden 10 once test yapdigimda pozitif cikdi. Sonra hic adet olmadim uzerinden 10 gun gecdikden sonra kan tahlili yapdirdim 49554.8 cikdi (5-25ulm-ml) tahlilde bunu gosteriyor. 5-25ulm/ml arawdirdim. Riskli diye anlatiyorlar.

Canim ben adetimden 10 once test yapdigimda pozitif cikdi. Sonra hic adet olmadim uzerinden 10 gun gecdikden sonra kan tahlili yapdirdim 49554.8 cikdi (5-25ulm-ml) tahlilde bunu gosteriyor. 5-25ulm/ml arawdirdim. Riskli diye anlatiyorlar.
Doktora danışınız mi?

Canim benim peki bu 5-25 uml/ml ne demek. Arawdirdim wubheli gebelik ola bilir peki beta neden yuksek cikdi o zaman
5-25 dedigi deger normalde gebelik olmasa bile bazen beta hcg degeri 3 falan cikabiliyor o deger demek istiyorki beta hcg degerinde sana gebe diyebilmemiz icin yada gebelikten suphelenmemiz icin azindan 5-25 arasi bir degerinin olmasi gerekir demek istiyo.
supheli demesi senin gebeliginde bir sorun oldugu anlamini tasimiyor dr a gebelik ihtimali var diyor senlik bir sey degil yani o.

Back
X