- 29 Mayıs 2022
- 21
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi Samira_021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim peki bu 5-25 uml/ml ne demek. Arawdirdim wubheli gebelik ola bilir peki beta neden yuksek cikdi o zaman10 gun sonra kan verdi ise bebek tahmini 5+3 haftalik falan, degerde de 5 6 haftada 50000 normal deger gorunuyor.
Canim ben adetimden 10 once test yapdigimda pozitif cikdi. Sonra hic adet olmadim uzerinden 10 gun gecdikden sonra kan tahlili yapdirdim 49554.8 cikdi (5-25ulm-ml) tahlilde bunu gosteriyor. 5-25ulm/ml arawdirdim. Riskli diye anlatiyorlar.Anketi göremedim, soruyu anlamadım, bence konunuzu düzenleyin
Doktora danışınız mi?Canim ben adetimden 10 once test yapdigimda pozitif cikdi. Sonra hic adet olmadim uzerinden 10 gun gecdikden sonra kan tahlili yapdirdim 49554.8 cikdi (5-25ulm-ml) tahlilde bunu gosteriyor. 5-25ulm/ml arawdirdim. Riskli diye anlatiyorlar.
Gidemedim ben rusiyada kaliyorum dili bilmiyorum kocamda iwdediDoktora danışınız mi?
Evet canimOtrera kuzum buralarda misin?
Azeri misin?Gidemedim ben rusiyada kaliyorum dili bilmiyorum kocamda iwdedi
EvetAzeri misin?
Yoldaşın danisabilmir Rus dilinde? O seni niye aparmir?
5-25 dedigi deger normalde gebelik olmasa bile bazen beta hcg degeri 3 falan cikabiliyor o deger demek istiyorki beta hcg degerinde sana gebe diyebilmemiz icin yada gebelikten suphelenmemiz icin azindan 5-25 arasi bir degerinin olmasi gerekir demek istiyo.Canim benim peki bu 5-25 uml/ml ne demek. Arawdirdim wubheli gebelik ola bilir peki beta neden yuksek cikdi o zaman
Işdedi. Biz kayninla kaliyoruz onun iwi oldugu ucun gitdi. Kocam iwde onun yerine kaliyorYoldaşın danisabilmir Rus dilinde? O seni niye aparmir?
Otrera gelirse yazar sana, doktor oIşdedi. Biz kayninla kaliyoruz onun iwi oldugu ucun gitdi. Kocam iwde onun yerine kaliyor