Merhaba canlarim nolursuz bana yardim edin. Ben hamileliye gore kan tahlili yapdim beta deyerleri normadan yuksek oldugu gorseniyor. 49554.8

Canim ben adetimden 10 once test yapdigimda pozitif cikdi. Sonra hic adet olmadim uzerinden 10 gun gecdikden sonra kan tahlili yapdirdim 49554.8 cikdi (5-25ulm-ml) tahlilde bunu gosteriyor. 5-25ulm/ml arawdirdim. Riskli diye anlatiyorlar.
Sonucunuz 49554. Gebesiniz. O dediğiniz bilgi amaçlı yazılmış muhtemelen 5-25 arası pozitiftir ama yine de şüphelidir kimyasal vs olabilir diye. Onu belirtmiş. Sizlik bir durum yok.

Canim ben adetimden 10 once test yapdigimda pozitif cikdi. Sonra hic adet olmadim uzerinden 10 gun gecdikden sonra kan tahlili yapdirdim 49554.8 cikdi (5-25ulm-ml) tahlilde bunu gosteriyor. 5-25ulm/ml arawdirdim. Riskli diye anlatiyorlar.
Adetten 10 gün önce idrar testi pozitif çıktıysa zaten erken döllenme olmuş demektir. Adetten 10 gün sonra da yüksek çıkmış olması gayet normal çünkü arada 20 gün var ilk pozitiften sonra. Risk falan yok sadece bebeğiniz büyüyor o kadar. Hayırlı olsun.

Adetten 10 gün önce idrar testi pozitif çıktıysa zaten erken döllenme olmuş demektir. Adetten 10 gün sonra da yüksek çıkmış olması gayet normal çünkü arada 20 gün var ilk pozitiften sonra. Risk falan yok sadece bebeğiniz büyüyor o kadar. Hayırlı olsun.
Canim benim çok sağol. İçim rahatladi resmen❤😘😍🥰

Kuşum şimdi gördüm kusuruma bakma ❤️ Neler oluyor? Bir bakayım
Merhabalar ancak dönebildim kusura bakmayın. Şimdi kaçıncı gebelik haftasındasınız bilmiyorum ama, haftaya göre normalden yüksek b hcg, çoğul gebelik, eritroblastozis fetalis, down sendromu ve mol gebelik gibi trofoblastik hastalıklarda görülebilir. Biliyorum çok terminolojik oldu ama maalesef hastalıkların isimlerinin tam Türkçe karşılığı yok. Mol gebelik üzüm gebeliği gibi bir şey olarak geçiyordu sanırım 😊

Ama tabi felaket tellallığı yapmaya gerek yok. Doktora gidin, kesenin gözüküyor olması lazım, 5. Haftadan itibaren de kalp atışı gözlenebilir olmalı. Ultrasonla bir bakılırsa büyük oranda anlaşılır çoğul gebelik mi yoksa değil mi 😊

Back
X