Merhaba dusuk hapi icip bebegini saglam dunyaya getiren varmi?

Narminnarmin

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
6
1
36
30
Merhaba kizlar , sagligimdan dolayi biraz sonra gebeligi planliyirdum ama hamile oldugumu ogrendim,ve kendim dusurmek istedim buyumeden dusuk hapi kullandim amma cok az bir kanamam oldu dusmedi.pisman oldum. ultrasona gittim doktora gitmek icin ultrason gozukmedigini soyluyir dusuk te olmadi diyor kan tahlilj yaptim 872 cikti 4-5 haftalik gebelik sol yumurtalikta 2 tane korpus luteum sari cisim var. bebegin saglikli olmasi mumkunmu ve 2 sari cisim ikiz gebelikmi demek?

Düşük hapı diye hap mı varmış? :olamaz:
Değeriniz henüz düşük kese görünmemiştir. Çift kese ve çift kalp atışı olursa ikiz gebelikten söz edilebilir. Hakkınızda hayırlısı

Düşük hapı diye hap mı varmış? :olamaz:
Değeriniz henüz düşük kese görünmemiştir. Çift kese ve çift kalp atışı olursa ikiz gebelikten söz edilebilir. Hakkınızda hayırlısı
ben Azerbaycandan yazdigim icin sozleri yanlis yaza bilirim cytotec saytotek yani bu hapi kullanmistim

Düşük yaparken bende kullanmıştım ama benim ki zaten bozulmuş bi keseydi. Rahmi temizliyor diye biliyorum. Değerin düşük olduğuna göre daha oluşmadan erken kullanmışsın demek ki. Sonra ki beta değerin bence net bilgi verir vajinal kese de görünür aksatma derim.

Merhaba kizlar , sagligimdan dolayi biraz sonra gebeligi planliyirdum ama hamile oldugumu ogrendim,ve kendim dusurmek istedim buyumeden dusuk hapi kullandim amma cok az bir kanamam oldu dusmedi.pisman oldum. ultrasona gittim doktora gitmek icin ultrason gozukmedigini soyluyir dusuk te olmadi diyor kan tahlilj yaptim 872 cikti 4-5 haftalik gebelik sol yumurtalikta 2 tane korpus luteum sari cisim var. bebegin saglikli olmasi mumkunmu ve 2 sari cisim ikiz gebelikmi demek?
Kızdım sana yaptığından dolayı. Sen bebeğini bıraksan da bebeğin seni bırakmak istememiş belli ki. İnşallah hayata tutunur.
Ultrasonda gözükmemesi normal çünki değerin az. Değerinin artmasını takip et önce sağlıklı gebelik mi yoksa düşüyor mu emin ol. Sonra kese için gidersin. Sarı cisim olayı kafamı karıştırdı. Çünki hamilelikde sarı cisim olur mu bilmiyorum ben olmaz diye biliyordum ama. Baküde misin?

Kızdım sana yaptığından dolayı. Sen bebeğini bıraksan da bebeğin seni bırakmak istememiş belli ki. İnşallah hayata tutunur.
Ultrasonda gözükmemesi normal çünki değerin az. Değerinin artmasını takip et önce sağlıklı gebelik mi yoksa düşüyor mu emin ol. Sonra kese için gidersin. Sarı cisim olayı kafamı karıştırdı. Çünki hamilelikde sarı cisim olur mu bilmiyorum ben olmaz diye biliyordum ama. Baküde misin?
hayir ayri sehirdeyim sumqayit sehrinde. bugun gittim ultrasonda kese gozuktu amma hala kalp atisi icin bir hafta sonra gel dediler .

aslinda adetle 7 hafta 5 gunluk olmasinlazim amma gec mayalanma olmus doktor 5 hafla bir kac gunluk oldugunu soyluyir
Adeti boşver hamileliyin sağlıklı irelileyirse gelib çatacag heftesine inşallah. Yeterki doktorun iyi olsun. Pıhtılaşma (laxtalanma) için kan testi yaptır mutlaka.

Perşembe gece bende malesef ikinci defa düşük yaptım ve çok üzgünüm.Ayni ilacı bana doktor kendisi verdi kalan parcalar atilsin kurtaja gerek kalmasin diye.Bu ılacın Turkiyede satışı yasak sadece kadın doğum hastanelerine sayili.bir şekilde veriyor saglik bakanlığı.Yani evde düşürme konusu da iyi cesaret.Insanlar aylarca yıllarca uğraşırken gebe kalmak için size anlam veremedim söylemek istediğim çok şey var size ama neyse.Allah selamet versin fikrinize zihninize...

6 yıldır gebe kalmayı bekliyorum.. İnsallah bebeğin sağlıklıdır rabbim kucağına sağlıklı sekilde almayı nasip etsin.

Back
X