Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocak ayınsa 37.900 fiyat almıştım ilaç ve muayene hariçBen doktor tavsiyesi ile kendisine dün gittim. Fiyat bilgisi için arayacaklar ve tedaviye başlayacağız. Fiyat aralığını güncel bilen ve deneyimini aktarabilecek olan varmı ?
Bana da aynı fiyatı verdiler yaptırmaya karar verdik . Senin nasıl gidiyor hangi aşamadasın :)Ocak ayınsa 37.900 fiyat almıştım ilaç ve muayene hariç
Ben Medicalpark ta başladım fiyat çok yüksek geldi. Ben 19 ocakta opu oldum. Transfer için 2. Adeti bekliyorum. Gelmek bilmedi bir türlü. Hayırlısı olsun inşallah senin içindeBana da aynı fiyatı verdiler yaptırmaya karar verdik . Senin nasıl gidiyor hangi aşamadasın :)
İnşallah hepimiz içinBen Medicalpark ta başladım fiyat çok yüksek geldi. Ben 19 ocakta opu oldum. Transfer için 2. Adeti bekliyorum. Gelmek bilmedi bir türlü. Hayırlısı olsun inşallah senin içinde
Benim iğne fobim vardı ona rağmen alıştım hissetmiyorsunuz hiç. İğnelerin ucu ince ve küçük klasik enjektörler değil içiniz rahat olsun.İnşallah hepimiz içinben daha yeni başlayacağım iğneler can acıtıyormu
Merhaba. Ben Remzi beyin hastasıyım. 3 negatif denemem var başka merkezlerde. 4.denemeyi bahçecide başladım. 10 martta transfer olacak. 4 embriyo Ngs genetiğe gönderdim 2 tanesi sağlıklı geldi. Doktorum tek transfer etmek istiyor ama ben kararsızım. Diğer 3 deneme hep 5.gün ikişer embriyo verildi olmadı.
Yumurta toplama işlemi nasıl peki aslında en çok ondan korkuyorum ağrı acı sonrasında bir zorluk oluyor mu ? Hastanede bi kaç saat dinlenip çıkıyorsun diye duymuştum doğru mu acabaBenim iğne fobim vardı ona rağmen alıştım hissetmiyorsunuz hiç. İğnelerin ucu ince ve küçük klasik enjektörler değil içiniz rahat olsun.
Tabiki paylaşalım birbirimizle durumumuzu. İlaçlarımı kullanıyorum şuanda cuma transfer inşallahMerhaba :) ayy çok heyecanlı inşallah her şey gönlünüzce olur . İrtibatta kalalım buradan olur mu birbirimize desteğimiz dokunur belki belli mi olur :) Bende 13.de iğnelere başlayacağım..
Tabiki paylaşalım birbirimizle durumumuzu. İlaçlarımı kullanıyorum şuanda cuma transfer inşalla
Umarım herşey çok güzel olur sizin için Allah kalbinizde yatanı nasip etsin :)Tabiki paylaşalım birbirimizle durumumuzu. İlaçlarımı kullanıyorum şuanda cuma transfer inşallah