Merhaba hamilemiyim bakarmısınız kızlar

Gerçekten mi çok slik ama yakınlaştırıp öle çekmiştim üç kere test yaptım üçüde böyle cıktı
Benimde böyle silikti geçen ay öğrendiğimde tabi benim sonra kimyasal oldu kanamam vardı zaten. Ama her hangi bir kanama yoksa bir kaç gün daha bekleyip kan verin

Ya bence kan verin
Bana da böyle çıktı ama test hatalıymış
Kanda görmeden heveslenmeyin İnşaAllah gönlünüzce olsun
Adetiniz geçilmiş miydi sizinde bugunle 4 gun oldu adetim geçiti ondan yapma geregı duydum test herhangi belirtim de yok

Benimde böyle silikti geçen ay öğrendiğimde tabi benim sonra kimyasal oldu kanamam vardı zaten. Ama her hangi bir kanama yoksa bir kaç gün daha bekleyip kan verin
Adetim 4 gun oldu gecıktı belirti de yok bende bilmiyorum herhangi agrı falan da ne zaman kan vermeliyim kan korkum da var bayılıyorum kucukken kafamdan serum yedım cok onun travması var kan ve ıgne den korkuyorum tansıyon dusuyor bayılıyorum

Aa biz sizinle dünde konuştuk mu demiştim size benimde böyle bir travmam var bende bayılıyorum tansiyon 5-3 civarına düşüyor hep. Her hangi bir kanamaniz olmadığı sürece en az 1 hafta daha bekleyin sonra gider kan verirsiniz. Zaten sadece hamilelik testi yaptırırsanız az kan alıyorlar küçük bir tüp. Onda ben bayilmadim geçen ay ilk defa isterseniz evde iki gün sonra tekrar test yapın koyulasiyormu çizgi bakarsınız rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

AA Evet çok teşekkür ederim inşallah hayrlısı olsun artık isteyen herkese nasıp etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…