Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi çok slik ama yakınlaştırıp öle çekmiştim üç kere test yaptım üçüde böyle cıktıEvet pozitif görünüyor tebrik ederim![]()
Ya bence kan verin
Üç kere yaptım üçüde farklı marka hepsınde böle çıktı ondan buraya yazdım hayrlısı olsun inşallahYa bence kan verin
Bana da böyle çıktı ama test hatalıymış
Kanda görmeden heveslenmeyinİnşaAllah gönlünüzce olsun
![]()
Benimde böyle silikti geçen ay öğrendiğimdeGerçekten mi çok slik ama yakınlaştırıp öle çekmiştim üç kere test yaptım üçüde böyle cıktı
Aaa o zaman tamam hepsi hatalı olacak değil YaÜç kere yaptım üçüde farklı marka hepsınde böle çıktı ondan buraya yazdım hayrlısı olsun inşallah
Adetiniz geçilmiş miydi sizinde bugunle 4 gun oldu adetim geçiti ondan yapma geregı duydum test herhangi belirtim de yokYa bence kan verin
Bana da böyle çıktı ama test hatalıymış
Kanda görmeden heveslenmeyinİnşaAllah gönlünüzce olsun
![]()
Adetim 4 gun oldu gecıktı belirti de yok bende bilmiyorum herhangi agrı falan da ne zaman kan vermeliyim kan korkum da var bayılıyorum kucukken kafamdan serum yedım cok onun travması var kan ve ıgne den korkuyorum tansıyon dusuyor bayılıyorumBenimde böyle silikti geçen ay öğrendiğimdetabi benim sonra kimyasal oldu kanamam vardı zaten. Ama her hangi bir kanama yoksa bir kaç gün daha bekleyip kan verin
![]()
Kafamı karsıtıran çok silik daha yenı oldugu için mi acaba herhangi bilgim de yokAaa o zaman tamam hepsi hatalı olacak değil Ya![]()
Aa biz sizinle dünde konuştuk muAdetim 4 gun oldu gecıktı belirti de yok bende bilmiyorum herhangi agrı falan da ne zaman kan vermeliyim kan korkum da var bayılıyorum kucukken kafamdan serum yedım cok onun travması var kan ve ıgne den korkuyorum tansıyon dusuyor bayılıyorum![]()
AA Evet çok teşekkür ederimAa biz sizinle dünde konuştuk mudemiştim size benimde böyle bir travmam var bende bayılıyorum tansiyon 5-3 civarına düşüyor hep. Her hangi bir kanamaniz olmadığı sürece en az 1 hafta daha bekleyin sonra gider kan verirsiniz. Zaten sadece hamilelik testi yaptırırsanız az kan alıyorlar küçük bir tüp. Onda ben bayilmadim geçen ay ilk defa
isterseniz evde iki gün sonra tekrar test yapın koyulasiyormu çizgi bakarsınız rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Amin inşaallahAA Evet çok teşekkür ederiminşallah hayrlısı olsun artık isteyen herkese nasıp etsin Allah
![]()