• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar . Bir sorum var toplanın

Umudunukaybetme30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
332
182
23
36
bu soruyu yakın bi Arkadaşım adına yazıyorum . İçindn çıkamadık . Arkadaşım nişanlıyken sorunları vardı ailesi istemıyordu vs o ara nişanlısı başka biri ile birkac cümle şeklinde mesajlaşmış ama karşıdaki bayan ilgili degilmiş. Uç dört cümle yazışmışlar okadsr . Sonra arkadaşım evlendi eşi silmemiş mesaji tabi arkadaşım gördü kıyameti kopardı cok ağladı üzüldü sorunlar sıkıntılar olsada görüşüyorlardı. Eşi de şey demiş o ara olmucak gibiydi bende bi anlık boşluğa düştüm bikac mesaj atmış . Kız unutamıyo kendini aldatılmış hıssedıyo ya yaparsa böyle biseyi diye gene . Olay çıkartmak la haklımıyfı sizce nasıl davranmalı eşine çünkü aklına geldikçe ona kızıyor önüne getırıyo bu durumu ve sonuç kavga

Bilemiyordu bilseydi ayrılırdı . Abartıyor mu kızlar da nişanşıyken başkası ile görüşebilir ne bileyim çok karışık konular

bu soruyu yakın bi Arkadaşım adına yazıyorum . İçindn çıkamadık . Arkadaşım nişanlıyken sorunları vardı ailesi istemıyordu vs o ara nişanlısı başka biri ile birkac cümle şeklinde mesajlaşmış ama karşıdaki bayan ilgili degilmiş. Uç dört cümle yazışmışlar okadsr . Sonra arkadaşım evlendi eşi silmemiş mesaji tabi arkadaşım gördü kıyameti kopardı cok ağladı üzüldü sorunlar sıkıntılar olsada görüşüyorlardı. Eşi de şey demiş o ara olmucak gibiydi bende bi anlık boşluğa düştüm bikac mesaj atmış . Kız unutamıyo kendini aldatılmış hıssedıyo ya yaparsa böyle biseyi diye gene . Olay çıkartmak la haklımıyfı sizce nasıl davranmalı eşine çünkü aklına geldikçe ona kızıyor önüne getırıyo bu durumu ve sonuç kavga
Nasil davtlranmali esine?

Icinden geldigi gibi davranisin. Kendi hisssleri onemli bizim ki degil

Eşi de şey demiş o ara olmucak gibiydi bende bi anlık boşluğa düştüm

aldatılmış hıssedıyo

Aldatılmış hissetmesi, aldatıldığından.
Madem evlenmiş, ya bu konuyu aşacak, ya da yol verecek.
Artı sağlam bi ders lazım şu herife "Öyle anlık boşluğa düşülmez, böyle düşülür" diye.
Sorsun bakalım, arkadaşınız başkası ile görüşse, ne yaparmış kocası olacak kişi?

Aldatılmış hissetmesi, aldatıldığından.
Madem evlenmiş, ya bu konuyu aşacak, ya da yol verecek.
Artı sağlam bi ders lazım şu herife "Öyle anlık boşluğa düşülmez, böyle düşülür" diye.
Sorsun bakalım, arkadaşınız başkası ile görüşse, ne yaparmış kocası olacak kişi?
Nişsanlydık diyo sen yapsaydın bişey demezdim Benin ıcın evlendikten sonrası önemli demiş

Nişanlı olsa evlenmesin derdim de. Şimdi artık olan olmuş evlenmişler, bence eskiye bir sünger çekip bundan sonra eşiyle mutlu olmaya baksın arkadaşınız , ama tabi Yeni bir aldatma vakasına karşı da uyanık olsun. Olmuş bitmiş artık , gecmisi irdeleyip bu gününü zehir etmesin, ama eşi tekrar böyle birşeye yeltenirse 2. Bir şansı olmayacağını bilsin. Eşine gözü kapalı güvenmesin yani

Eşiyle genel anlamda mutluysa sorun etmemesi lazım
Adam güzel bi dille ifade edip gönlünü aldıysa uzatmasın. Boşuna ikisine de hayatı zehir etmesin. Çok saçma mevzu.

Nişsanlydık diyo sen yapsaydın bişey demezdim Benin ıcın evlendikten sonrası önemli demiş

Sallamak kolay olur tabi şu saatten sonra; evlilik öncesi hazırlık, evliliğin kalitesini tahlil, karşılıklı tanıma için vardır, nişanlılık bunun içindir, yoksa yelpazeden kadın seçmeye devam edeyim kafası... İğrenç.

Dediğim gibi, bu konu arkadaşınız ile eşi arasında, eşinin hatasını kabulü ile sonuçlanan sıkı bir konuşma ile kapanacak ve adam "Güven" konusu üzerine çalışması gerektiğini, "Yaptım oldu, bitti, geçti" kafası ile kendini yayamayacağını görecek; ya da yollar yavaştan ayrılacak, ceremesini çekecek. Böyle arada kalmışlıkla olmaz.

Eşiyle genel anlamda mutluysa sorun etmemesi lazım
Adam güzel bi dille ifade edip gönlünü aldıysa uzatmasın. Boşuna ikisine de hayatı zehir etmesin. Çok saçma mevzu.
Kimisi ise güvenmesin dıyo aldatır gene dıyo. Adam arkadaşıma sen yapsyadın ben bisey demezdim evli degıldik sorunlar vardı falan öyle bısey asla yapmam evet hataydı vs demiş . Bilmıyorum arkadaşım unutamıyo kızıyo ona neredeyse uç yıl oldu evleneli bu mesajı ilk yılında yakaladı

Bence gayet de büyütülecek mevzu.
Nişanlıyken böyle yapan, karşıdaki yüz verseydi çok daha ileri gidecekti
Ve evet gerçek anlamda aldatamamış olabilir, ama teşebbüs etmiş.
Karşı taraf engellemiş.

Kocası ya mesajları silmeyi düşünemeyecek kadar salak, ya da görürse de bir şey olmayacağını düşünecek kadar umursamaz.

Böyle adama kolay kolay güven olmaz da, arkadaşın bari burnundan getirmeli.

Bence gayet de büyütülecek mevzu.
Nişanlıyken böyle yapan, karşıdaki yüz verseydi çok daha ileri gidecekti
Ve evet gerçek anlamda aldatamamış olabilir, ama teşebbüs etmiş.
Karşı taraf engellemiş.

Kocası ya mesajları silmeyi düşünemeyecek kadar salak, ya da görürse de bir şey olmayacağını düşünecek kadar umursamaz.

Böyle adama kolay kolay güven olmaz da, arkadaşın bari burnundan getirmeli.
Artık öyle yapacak

Back
X