- 17 Nisan 2025
- 18
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi anneadayio
Merhaba hanımlar bu gün asilama 11.gun çatlatma ignesinin 12.gunu testime bakarmisiniz 12 güne göre çok koyu deilmi çatlatma iğnesi etkisi dersek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver bence, ben ilk aşılama ile bebek sahibi oldum yanlış hatırlamıyorsam 12-13.gün öğrenmiştim testler silik çıkınca kan vermiştimMerhaba hanımlar bu gün asilama 11.gun çatlatma ignesinin 12.gunu testime bakarmisiniz 12 güne göre çok koyu deilmi çatlatma iğnesi etkisi dersek Eki Görüntüle 3600161 Eki Görüntüle 3600163
Bende kan verdim şu an bekliyorum sonucumu ama baya koyuydu rengi çok umutlandim bakalımKan ver bence, ben ilk aşılama ile bebek sahibi oldum yanlış hatırlamıyorsam 12-13.gün öğrenmiştim testler silik çıkınca kan vermiştim
Kaç çıktı canimBende kan verdim şu an bekliyorum sonucumu ama baya koyuydu rengi çok umutlandim bakalım
Valla daha bekliyorum birturlu çıkmadıKaç çıktı canim
Ne oldu sonuç ?Bende kan verdim şu an bekliyorum sonucumu ama baya koyuydu rengi çok umutlandim bakalım
Çok şükür var gibi 42 yada 47 dedi iki günde tekrardan baktiracamNe oldu sonuç ?
Benimde 11 gün böyle çıktı beta 43 ile öğrendim hamileliğimi 3.asilamaydıMerhaba hanımlar bu gün asilama 11.gun çatlatma ignesinin 12.gunu testime bakarmisiniz 12 güne göre çok koyu deilmi çatlatma iğnesi etkisi dersek Eki Görüntüle 3600161 Eki Görüntüle 3600163
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla inşllhÇok şükür var gibi 42 yada 47 dedi iki günde tekrardan baktiracam
Abooo ciddimisin yaa valla korkuyordum biraz ama içime su serpti. VallahiBenimde 11 gün böyle çıktı beta 43 ile öğrendim hamileliğimi 3.asilamaydı
Tebrik ederim kucağına almak nasip olsun inşallah![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun çok sevindim sağlıkla inşllh![]()
Korkma inşallah miniğin sımsıkı tutunsun sana iki günde bir tekrarla kan testini 5 bin olunca kese görünecek 10 gün sonra da kalp atışı o zamana kadar zaman bı turlu geçmiyor gibi görünüyor ama bı bakmışsın son ayinda gün sayiyorsunAbooo ciddimisin yaa valla korkuyordum biraz ama içime su serpti. Vallahi
Amin inşallah amin rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim dileyen herkese nasip etsin bende yarını iple çekiyorum kan vermek için bakalım olmuş mu bana da dua edermisin lütfenKorkma inşallah miniğin sımsıkı tutunsun sana iki günde bir tekrarla kan testini 5 bin olunca kese görünecek 10 gün sonra da kalp atışı o zamana kadar zaman bı turlu geçmiyor gibi görünüyor ama bı bakmışsın son ayinda gün sayiyorsun
Ben hep hamile kalırsam nasıl olur o hareketlerini hissetmek nasıl bı duygu derdim olunca da 22 28 30 haftalar nasıl olur diye merak ediyordum şimdi doğuma 13 gün kaldı çok şükür inşallah rabbim dileyen isteyen çabalayan herkese tez vakitte nasip etsin bizimkileri de bağışlayıp kucağımıza almayı nasip etsin![]()
![]()
![]()
Tabi ki inşallah pozitif haverlern süreçlerini bekliyorum bizi de haberdar etAmin inşallah amin rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim dileyen herkese nasip etsin bende yarını iple çekiyorum kan vermek için bakalım olmuş mu bana da dua edermisin lütfen
Tamam canım haber vereceğim Allah'ın izniyle yarınTabi ki inşallah pozitif haverlern süreçlerini bekliyorum bizi de haberdar et![]()