Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuruma cizgisi ama onun oncesi testi yapar yapmaz koyu olan cizgiyle onun onundeki T ye yakın cizgi ciktiTest bozuk gibi. Gözüken çizgiler de kuruma çizgisi gibi
Kuruduktan sonra c nin oradaki cizgi olustu onun öncesi T harfinin önundeki silik cizgi gibi birsey cikti canim 1 2 saat once yaptım simdi aklima geldi form açmakCanım test bozuk gibi kaçıncı dakika da çıktı ben bu testte 3 tane çizgi gördüm
Teşekkur ederim canimSabah tekrar yapsan iyi olur ilk idrarla varsa 10 dk içinde belli olur inşallah hayırlısı olsun
Hamile değilsin bence
Teşekkür ederim yarına kan testi yapmam en garantisi olucakHamile değilsin bence
İnşallah hamilesidir canımTeşekkür ederim yarına kan testi yapmam en garantisi olucak![]()
Canım sabah test al bu bozuk Allah sana hayırlı evlat nasip etsinTeşekkür ederim yarına kan testi yapmam en garantisi olucak![]()
Amin tesekkur ederim canim benimCanım sabah test al bu bozuk Allah sana hayırlı evlat nasip etsin![]()