Merhaba hanimlar gebelik testi yaptim 1 saat sonra ip gibi cizgi belirdi

Esesxxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
49
17
88
27
Normalde pcos sendromum var 3 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz tedaviye başladım ama daha sonra kendi isteğimle ara verdim adetlerimde duznsiz yani test yaptığım zamanlarda hiç cizgi çıkmazdı ama bu gün bazı belirtilere dayanarak sabah test yaptım ve ilk basta negatif göründü 1 saat sonra baktığımda ince ip gibi cizgi gördüm umutlandım ister istemez :(

Normalde pcos sendromum var 3 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz tedaviye başladım ama daha sonra kendi isteğimle ara verdim adetlerimde duznsiz yani test yaptığım zamanlarda hiç cizgi çıkmazdı ama bu gün bazı belirtilere dayanarak sabah test yaptım ve ilk basta negatif göründü 1 saat sonra baktığımda ince ip gibi cizgi gördüm umutlandım ister istemez :KK43:
Yenile testini. Bende dün yaptım ip gibiydi bugün yaptım kop koyu pozitif çıkmış. Ama hala emin değilim. Stres yapma varsada bebek bu şekilde düşer sakin ol🥰

Ayy senin adına çok sevindim Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende böyle güzel bi haber alırım testi bikac gün sonra yine yenileyecegim ve çokta korkuyorum
Yenile testini. Bende dün yaptım ip gibiydi bugün yaptım kop koyu pozitif çıkmış. Ama hala emin değilim. Stres yapma varsada bebek bu şekilde düşer sakin ol🥰

Ayy senin adına çok sevindim Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende böyle güzel bi haber alırım testi bikac gün sonra yine yenileyecegim ve çokta korkuyorum
Stres yapa sabhın ilk idrarında yap tekrar. İnşallah hamilesindir

Back
X