merhaba herkese bir oneri lutfen

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
43
3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim

Ortada olmayan eltiye mi bu kadar hazırlık şaşırdım. Sen çok takılma arkadaşım bunun için de günün birinde eltin olduğunda ona ön yargılı olma hiç yaptıkları yanlış ama senin buna müdahale etmen de yanlış olur adın fesata çıkar.

3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim
Ortada gelin adayı yok diyorsunuz olmayan gelin adayına nasıl tek taş,bileklik alıyorlar.

Bunlar sonucta hediye. Kendi paralariyla istedikleri kisiye istediklerini alirlar. Bu kadar datayci olursak herseyi kafaya takariz

Olmayan bir kizi mi kiskaniyorsunuz ?

Tum dunyaniz altindan, tektastan mi ibaret ? Hayattaki tek derdiniz altin takmaksa cidden sizi kiskandim su anda. Diger gelinin taktigi fazla takinin sizin hayatiniza ne etkisi olabilir ki, esiniz daha iyi biri mi olacak, cocugunuz daha saglikli mi olacak diger gelin sizinle ayni miktarda takiya sahip olunca?

Cok dert etmeyin, belki de kayniniz evde kalacak, boyle bir kiz olmayacak bile. Haset edecek biri olmainc kafanizdan hasetlik biri yaratip kiskanmaya baslamissiniz ama, boyle kotu dusunceler karninizdaki cocuga da zarar verir.

Boyle seylere kafayi takacaginiza cocugunuzu nasil en iyi sekilde yetistireceksiniz bunu dusunun, baska ugraslar bulun. Butun gun kafanizda kurup hayati kendinize zehir etmeyin bence.

Araba benim degil degil gitti evde oturuyorum evet ama ev bizim uzerimize degil ben hicbirzaman gelen kisiye on yargili yaklasma taraftari degilim zaten kaynimi cok seviyorum karisida benim kardesim yerinde olur yapilan haksizlik gibi geliyor bana biz normal bi kayinvalide kayinpeder gibi yasamiyoruz biz evliligimizin yarisindan cogunu onlarin yaninda gecirdik halada oyle anne baba gibi bi farki yok benim icin ben kendimde ceyizine kendime ne alsam alip koyuyorum bunu dile getiricek bi insan degilim zaten ne esime soylerim ne onlara duygularimi belli ederim sadece hamileliktenmi bilmiyorum icime sikinti oluyo boyle bana herseyiniz ayni olcak deyip fazla gidilmesi ben onlardan su ana kadar hicbirsey istemedim cunku ne alirsa ne yaparlarsa amenna dedim bilmiyorum ya takilmak sacma oluyo galiba

Ben kimseyi kiskanmiyorum hayatimda tektastan yuzukten altindan ibaret degil tabiki siz konuyu baska yere tasiyorsunuz bence kiskanc bir insan degilim eger hayatim altindan ibaret olsaydi basta altinlarimin hicbirini kimseye vermwzdim ayrica altinlarim bende biledurmuyo dugunden beri kayinvalidemde duruyo ihtiyaclari oldugu zaman bozuyolar eger sizin dediginiz gibi bir insan olsaydim altinlarimin bir ceyregini bile onlarda birakmaz kendim muhafaza ederdim ben onlari cok sevdigim icin belkide takiliyorum

Onlarda oyle bende hicnirseyimi kendim secmedim gelinligimi dugun fotografcimi dogum yapicam hastaneyi nasil dogum yapicami akliniza ne gelirse bu taraftan oda bende sanssisiz

valla sana ne yaptılarsa onada yapmayı düşünmeleri ve yapmaları gayette güzel bir davranış... ya sana yapmasalardı ona yapmaya kalksalardı... bu durumda olan gelinlerde çok var.... zaten onlar yapıyor bu seni rahatsız etmesin yani senden para isteyipte olmayan geline harcamıyorlar... ayrıca sana nasıl hazırlık yaptılarsa ortada bir gelin olmasada olacak elbet diyerek hazırlık yapmalarıda çok güzel... bunun dışında hayat şartları senin takıların arabaya eve gitmiş olabilir... bu senin hayatında böyle yol almış... gelecek olan gelinin takılarının nereye gideceğini nasıl değerlendirileceğini kimse bilemez... boşverde zaten onuda düşünme... hamileliğin için alınan bileklikten onada alınması hemen verilmek için değilde ileride oda doğum yapacak diyerek alalım kenara koyalım düşüncesi olabilir.... kendinde söylüyorsun art niyetli insan ayıran yada saygısız insanlar olduklarını düşünmüyorum... daha çok herşeyde eşitlik olsun istiyorlar gibi geliyor kimsenin gönlü kalmasın içimiz rahat etsin istiyorlar gibi geldi... tabi bilmediğimiz detaylar yoksa....

Ortada elti yok , sen simdiden sinirlerini bozuyosun .

Sanane ne alsalar alsinlar ..
Seninkiler eve arabaya gitmis .

Bos islerle ugrasmayin saglik huzur versin allah , altinmis bunlara takilmayin.

Onlarda oyle bende hicnirseyimi kendim secmedim gelinligimi dugun fotografcimi dogum yapicam hastaneyi nasil dogum yapicami akliniza ne gelirse bu taraftan oda bende sanssisiz
bence bu yazdıkların konu başlığından dahada önemliymiş yani bu kadarda herşeyi niye onlara bırakıyorsun ki... ve nasıl bu kadar memnun olabiliyorsun.... bu durumda olan bir gelinin şikayetçi olması lazım yani biraz....

Eşin ailesiyle ilgili altın,para,ev,araba..vs.. gibi konular yüzünden sorun yaşamak çok itici geliyor bana..Bu kadar olay haline getirmek de gereksiz.Herkesin kendi parası kime ne isterse onu alır.Sizde kendi paranızla kendinize alın o zaman.Ayrıca henüz ortada bir elti adayı bile yokmuş.Oldugunda böyle herşeyi kıyaslamaya giderseniz arada en çok zarar gören siz olursunuz.

Boşyere üzülmeyin bence
Çünkü bu sizin kabul ettiklerinizi çoğu insan kabul etmez
Ben etmezdim mesela
Ve kendim seçeceğim kıytırık gümüş yüzüğü 3 değil 13 taşlı pırlantaya değişmem
Bir gelsin bakalım gelin, madem herşey eşit, o zaman ondan da eşit taviz ve hoşgörü beklerler, ki bence çok beklerler...

Back
X