3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim