Merhaba hocam

Ycl94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
21
3
1
30
Mrb hocam ben klomen kullandım ardından 18 mm yumurtam olduktan sonra ovitrelle ıgne kullandım! Adet tarıhımı bor gün gectıkten sonra gebelık testı yaptım sonucum 33.02 çıktı. 2 gün sonra yaptım sabah 25.75 aynı gün saat 3 30 yaptım 18.17 çıktı 3gun Progestan kullandım su an kullanmıyorum dekar bana düşük oldugunu belırtı ama bende düşük belırtısı yok kanamam yok sasırdım bu duruma be yapmam gerekıyor sımdıden tşk ederım

merhabalar : çatlatıcı iğne yapıldıktan kac gün sonra gebelık testı vermıstınız? ( catlatıcı ıgneye de baglı pozıtıf cıkmıs olabılır)Yapılmıs yumurtlatma tedavılerı sayılarına göre , korunmama ve cocuk ısteme surenıze göre nasıl bır yol ızlenmelı karar verılmelıdır. ( yumurtlatma tedavılerınde basarı oranı yüksek değıldır. Ancak bayan yası, korunmama sürenıze ve yumurtlatma tedavı sayılarına gore bır ılerı basamaga gecmek gerekır mı karar verılmelıdır.Bol sanslar dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…