Merhaba ılac hakkında

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Merhaba arkdaslar on ıkıncı haftama kadar folık asıt kullandım bıraktırdı her gun bı tane elevıt ıcıyorum ve baska ılac vermedı kadın sızde elevıtı he gun mu ıcıyorsunuz anlamıyorum ya

merhaba bende 15.haftamdayım13 e kadar folık içtim sonra decavit die bi vitamin verdi doktorum günde bir defa içiliyor.
elevitide içen arkadaşlarım var oda günde birkez içelecek niye sormadınız eczaneye doktor yazıyor zaten kaçtane olduğunu.

Merhaba arkdaslar on ıkıncı haftama kadar folık asıt kullandım bıraktırdı her gun bı tane elevıt ıcıyorum ve baska ılac vermedı kadın sızde elevıtı he gun mu ıcıyorsunuz anlamıyorum ya

Ben de folik asiti bıraktım elevit içiyorum her gün 1 tane. Her sabah demir içiyorum aç karna. bir de kalsiyum ile magnezyum verdi doktor ama onları düzenli kullanamıyorum çünkü ikiside 1 bardak suda eritilip içiliyor ve mideme ağır geliyor. Yani ben 4 ayrı ilaç kullanıyorum

doktorum bana folik asit dışında ilaç vermedi belki haftaya gittiğimde verebilir .. Gerçi ben folik asitte içmiyorum zaten.

Canım ben 12. hafta sonuna kadar folidoce ve maltofer(demir ilacı) 13. haftadan itibaren de elevit, magnorm ve demir ilacı kullanmaya başladım.Elevitin içinde de folik asit var zaten.Bu arada eleviti her gün 1 tane içiyorum.Ben ayrıca vejeteryan olduğum için gebeliğin başından beri B12 vitamini de alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…