• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba..İskenderun Palmiye Hastanesi'nde Dr.Ozan Turgut tüp bebek denemesi olan var mı.

Dr Ozan Bey Hemşire Seyran hanım ve diğer melekler harika bir ekip çok memnun kaldım. Gebeliğimi yeni öğrendim 🧿😍

Merhaba size maliyeti ne kadara buldu kaç yumurta toplandı kaçı döllendi yardımcı olurmusunuz
Merhabalar mesajı şimdi gördüm. 4 yumurta olgunlaştı toplandı ikisi devam edemedi diğer ikisi kaliteliydi döllenip transfer yapıldı Biri tuttu 3 aylık gebeyim çok şükür. Maliyet ilaçlar işlemler herşey dahil 35bini buldu. Ozan Bey ve ekibi çok iyiler tavsiye ederim

Merhabalar mesajı şimdi gördüm. 4 yumurta olgunlaştı toplandı ikisi devam edemedi diğer ikisi kaliteliydi döllenip transfer yapıldı Biri tuttu 3 aylık gebeyim çok şükür. Maliyet ilaçlar işlemler herşey dahil 35bini buldu. Ozan Bey ve ekibi çok iyiler tavsiye ederim
Fiyat olarak çokmuş adana daha uygun ozman

Drlar fiyatları ilaçsız söylüyolar. İlaçlar karaborsa gibi zor bulunduğu için iğnelerin fiyatları hızla artıyor. Ben size toplam harcadığım tüm parayı yazdım tüm masraflar dahil. Bu Dru birkaç yerden duydum bu yüzden gittim. Adana’da da yüreğir başkent tüpte iyi diyorlar ama dr adı bilmiyorum

Back
X