Merhaba, keseme göre yolk sac büyük? Yardımcı olur musunuz?

Lahinlug

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
39
23
18
28
Merhaba iki gün önce sancıyla acile gittim doktor yatış verdi bir gece hastanede kaldım. Ertesi gün ayrıntılı ultrason çekildi. Kesem 20.7 mm . Doktor Son adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük hamilesin ama kesen 7 hafta 0 günlük kesesi dedi. Yani terslik var dedi. İçinde yolk sac da oluşmuş. Bebeğime birşey olsun istemiyorum. Rabbim onu korusun. Ve de doktor progestan verdi onu kullanıyorum şimdi. Sizde de benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?
DFD7B2D8-5FFE-41BC-9D10-B9E445B3BBBA.webp

Merhaba iki gün önce sancıyla acile gittim doktor yatış verdi bir gece hastanede kaldım. Ertesi gün ayrıntılı ultrason çekildi. Kesem 20.7 mm . Doktor Son adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük hamilesin ama kesen 7 hafta 0 günlük kesesi dedi. Yani terslik var dedi. İçinde yolk sac da oluşmuş. Bebeğime birşey olsun istemiyorum. Rabbim onu korusun. Ve de doktor progestan verdi onu kullanıyorum şimdi. Sizde de benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?Eki Görüntüle 2301001

Hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Son reglin nasıldı üzerine görmüş olabilirmisin. 7 haftaya uyumlu embriyonun kalp atısı görülmeye baslanırdı ama değişik bi durum. İnşallah sağlıklı ilerler 🤲

Hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Son reglin nasıldı üzerine görmüş olabilirmisin. 7 haftaya uyumlu embriyonun kalp atısı görülmeye baslanırdı ama değişik bi durum. İnşallah sağlıklı ilerler 🤲
İnşallah çok sağolun teşekkürler😓

Back
X