merhaba kızlar 8 kilo fazlam için yardım...

beyazgul56

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
87
0
296
arkadaşlar merhaba 2009 yılında 163 boyunda 54 kilo bi kızdım daha sonra tirotlerımın calısmadıgını ogrendım ve cok kısa bir süre içinde 10 kılo kadar aldım şuan tiroidlerim normal calısmasına devam etmesine rağmen aldıgım o 10 kıloyu veremıyorum hamursuz ve sekersiz beslenme denediğim zamanlarda da tabıkı sporla beraber en fazla 3 kılo gıttı gerisi gelmedi..
deneyimli olan kardeşlerimden tavsıye ve onerı beklıyorum dıyet ısmı değil sağlıklı yağ yakabılmek için beslenme tavsıyelerı ıstıyorum
herkese şimdiden bool teşekkürler :) :16:

rahatıma çok düşkünümdür bu yüzden kilo vermek için o diyet listelerine asla sadık kalamadım
akşam yemeğini erken yemek ve ekmeği azaltmak benim kilo vermek için yaptıklarım
şu sıralar bende kilo vermeye çalışıyorum bende tavsiye alayım azcık
bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım ben çok unutyorum benim gibiler mutlaka vardır

boyum 1.65
hamile kalmadan 57 kilo
dogumdan 1 ay sonra 64 kiloydum
su an 55 kiloyum..

kilo vermek için ozel birsey yapmadim ama dogum sonrasi çok stresli oldu ve ben stresli olunca yemek yiyemiyorum, midem kuçuldu diye dusunuyorum, az yemeye alistim, az yemek yiyorum...
her aksam azicik et, biraz ekmek ve çok çok salata yerim...
2 ay once kan tahlili yaptirmistim herseyim normal (ki 64 kiloyken kansizlik vardi) sanirim bunu dengeli beslemeye borçluyum...

kisacasi dengeli ve az diyorum ben... insan nasil alisirsa oyle gidiyor..

arkadaşlar merhaba 2009 yılında 163 boyunda 54 kilo bi kızdım daha sonra tirotlerımın calısmadıgını ogrendım ve cok kısa bir süre içinde 10 kılo kadar aldım şuan tiroidlerim normal calısmasına devam etmesine rağmen aldıgım o 10 kıloyu veremıyorum hamursuz ve sekersiz beslenme denediğim zamanlarda da tabıkı sporla beraber en fazla 3 kılo gıttı gerisi gelmedi..
deneyimli olan kardeşlerimden tavsıye ve onerı beklıyorum dıyet ısmı değil sağlıklı yağ yakabılmek için beslenme tavsıyelerı ıstıyorum
herkese şimdiden bool teşekkürler :) :16:

benim çoookkk kilolu bir arkadasim oyle 5-10 kilo degil 15-20 kilo fazlasi olan sabah aksam yuruyus yaparak verdi kilolarii, boyu da uzun simdi top model gibi masallah..
yeme içmesine de dikkat etti tabi ama yuruyusun çok faydasi oldu, hem yaglari eritti kaslari degil..

teşekkürler yorumlar için yürüyüş yapmak için müsait olamıyorum malesef cok fazla ..evde sporla desteklemeye calısıyorum.

rahatıma çok düşkünümdür bu yüzden kilo vermek için o diyet listelerine asla sadık kalamadım
akşam yemeğini erken yemek ve ekmeği azaltmak benim kilo vermek için yaptıklarım
şu sıralar bende kilo vermeye çalışıyorum bende tavsiye alayım azcık
bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım ben çok unutyorum benim gibiler mutlaka vardır

Son kilolsr çok zor gidiyor.

Back
X