Gebeliğe Hazırlık Merhaba kizlar bana yardimci olurmuzunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Urflnrmelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
20
3
1
31
Merhaba kızlar 1 ay önce düşük yaptım 8 haftalik ve lekelenmem arada oluyor ve tekrar hamile kalmak isitoyrum leke gelirse hamile kalmak mümkün mü doktor kendilimden düşük yaptım diye korunmana gerek yök dedi ondan

leke yi bırak adetliyken hamile kalanlar var.içinde kalan eski kanı temizliyor rahmin.1ay daha beklesen daha iyi olur

Merhaba kızlar 1 ay önce düşük yaptım 8 haftalik ve lekelenmem arada oluyor ve tekrar hamile kalmak isitoyrum leke gelirse hamile kalmak mümkün mü doktor kendilimden düşük yaptım diye korunmana gerek yök dedi ondan
Canım çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Şimdi çok sabırsız olduğunu da biliyorum ama tamamen içindeki lekeler kanlar vs bitsin. Üzerine bir regl ol. Ondan sonra kafanın rahatlığıyla bebek sahibi olmak için tekrar deneyin. Biraz kendini piknik alanlarına yürüyüşe doğaya at.. Surebilirsen bisiklet sür dışarıda insanlara çok yanasmadan aktivitelerini yap. Piknik yap mesela. Kendin için bir şeyler yap bu lekelenme regl dönemi geçene kadar

Canım çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Şimdi çok sabırsız olduğunu da biliyorum ama tamamen içindeki lekeler kanlar vs bitsin. Üzerine bir regl ol. Ondan sonra kafanın rahatlığıyla bebek sahibi olmak için tekrar deneyin. Biraz kendini piknik alanlarına yürüyüşe doğaya at.. Surebilirsen bisiklet sür dışarıda insanlara çok yanasmadan aktivitelerini yap. Piknik yap mesela. Kendin için bir şeyler yap bu lekelenme regl dönemi geçene kadar
Öyle disari cikmaya eşim tek bikmiyor da işte ben de aslında öyle istiyorum kızım cok istiyor diye aslinda istiyom

10 Haziran'da kimyasal kanamam başladı, kanama bitince ovulasyona devam ettim 31. Gun yumurtlamayi gördüm. Ve nasip oldu tekrardan. Ovulasyonla takip etmenizi öneririm 🙏

17 agustosta dusuk yaptim iste tam bugun 1 ay oldu hala ilk zamanlar kanamam coktu simdi leke geliyor iste lavaboya gidince tek kahverngi camurumsu toprak gibi iste bilmiyorum
Doktora gidin mutlaka bir ay çok uzun😬😔 ya da gittiniz mi ne dedi bir ay boyunca devam etmesine

Doktora gidin mutlaka bir ay çok uzun😬😔 ya da gittiniz mi ne dedi bir ay boyunca devam etmesine
Gitmedim en son dustukten 3 gun sonra gittim dedi twmizlenmis icin snra 1 hafta 10 gun gecti kan verdim 33 cikti sonrada yine verdim 0 olmustu gitmedim bidaha ya normalde gelmiylr lavaboda geliyor iste

Back
X