- 16 Eylül 2021
- 20
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Urflnrmelf
-
Him diyorsun işte çook istiorum ondanleke yi bırak adetliyken hamile kalanlar var.içinde kalan eski kanı temizliyor rahmin.1ay daha beklesen daha iyi olur
Ben 8senedir istiyorum:) nasip işte bende düşük yaptım 3ay ara verdim .seninki küçükmüş 1ay ara ver temizlesin içerisi iyice snra tam gaz devamHim diyorsun işte çook istiorum ondan
Iste bu ay olmadi 1 ay geçmiş oldu bu ay deniyecem yineBen 8senedir istiyorum:) nasip işte bende düşük yaptım 3ay ara verdim .seninki küçükmüş 1ay ara ver temizlesin içerisi iyice snra tam gaz devam
Rabbim sana en kısa zamanda nasip etsinBen 8senedir istiyorum:) nasip işte bende düşük yaptım 3ay ara verdim .seninki küçükmüş 1ay ara ver temizlesin içerisi iyice snra tam gaz devam
Rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Şimdi çok sabırsız olduğunu da biliyorum ama tamamen içindeki lekeler kanlar vs bitsin. Üzerine bir regl ol. Ondan sonra kafanın rahatlığıyla bebek sahibi olmak için tekrar deneyin. Biraz kendini piknik alanlarına yürüyüşe doğaya at.. Surebilirsen bisiklet sür dışarıda insanlara çok yanasmadan aktivitelerini yap. Piknik yap mesela. Kendin için bir şeyler yap bu lekelenme regl dönemi geçene kadarMerhaba kızlar 1 ay önce düşük yaptım 8 haftalik ve lekelenmem arada oluyor ve tekrar hamile kalmak isitoyrum leke gelirse hamile kalmak mümkün mü doktor kendilimden düşük yaptım diye korunmana gerek yök dedi ondan
Öyle disari cikmaya eşim tek bikmiyor da işte ben de aslında öyle istiyorum kızım cok istiyor diye aslinda istiyomCanım çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Şimdi çok sabırsız olduğunu da biliyorum ama tamamen içindeki lekeler kanlar vs bitsin. Üzerine bir regl ol. Ondan sonra kafanın rahatlığıyla bebek sahibi olmak için tekrar deneyin. Biraz kendini piknik alanlarına yürüyüşe doğaya at.. Surebilirsen bisiklet sür dışarıda insanlara çok yanasmadan aktivitelerini yap. Piknik yap mesela. Kendin için bir şeyler yap bu lekelenme regl dönemi geçene kadar
Amin cumlemizin insallah:)inşallah sende başla ozamn 1ay yeter zaten inşlh hemencecikte olur
10 Haziran'da kimyasal kanamam başladı, kanama bitince ovulasyona devam ettim 31. Gun yumurtlamayi gördüm. Ve nasip oldu tekrardan. Ovulasyonla takip etmenizi öneririmMerhaba kızlar 1 ay önce düşük yaptım 8 haftalik ve lekelenmem arada oluyor ve tekrar hamile kalmak isitoyrum leke gelirse hamile kalmak mümkün mü doktor kendilimden düşük yaptım diye korunmana gerek yök dedi ondan
Iste lekelenmem arada lavaboda geliyor bitince mi takip edicem yoksa 15 gun oldu hala lekelenmem var10 Haziran'da kimyasal kanamam başladı, kanama bitince ovulasyona devam ettim 31. Gun yumurtlamayi gördüm. Ve nasip oldu tekrardan. Ovulasyonla takip etmenizi öneririm
Rabbim hayirlisi ne zaman verirseİki üç ay dinlen canım çok geçmiş olsun
Benim kısa normal adet gibi sürmüştü bitince devam etmiştimIste lekelenmem arada lavaboda geliyor bitince mi takip edicem yoksa 15 gun oldu hala lekelenmem var
17 agustosta dusuk yaptim iste tam bugun 1 ay oldu hala ilk zamanlar kanamam coktu simdi leke geliyor iste lavaboya gidince tek kahverngi camurumsu toprak gibi iste bilmiyorumBenim kısa normal adet gibi sürmüştü bitince devam etmiştim
Doktora gidin mutlaka bir ay çok uzun17 agustosta dusuk yaptim iste tam bugun 1 ay oldu hala ilk zamanlar kanamam coktu simdi leke geliyor iste lavaboya gidince tek kahverngi camurumsu toprak gibi iste bilmiyorum
Gitmedim en son dustukten 3 gun sonra gittim dedi twmizlenmis icin snra 1 hafta 10 gun gecti kan verdim 33 cikti sonrada yine verdim 0 olmustu gitmedim bidaha ya normalde gelmiylr lavaboda geliyor isteDoktora gidin mutlaka bir ay çok uzunya da gittiniz mi ne dedi bir ay boyunca devam etmesine
En yakın zamanda gitmenizi öneririmGitmedim en son dustukten 3 gun sonra gittim dedi twmizlenmis icin snra 1 hafta 10 gun gecti kan verdim 33 cikti sonrada yine verdim 0 olmustu gitmedim bidaha ya normalde gelmiylr lavaboda geliyor iste
Gidecm iste herkes diyor 40 cikinca biterEn yakın zamanda gitmenizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?