Merhaba kızlar bi bakarmısınız ?

Ruuyyaammm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
40
8
6
34
Kızlar eşimle ayın 9 unda korunmasız birliktelik yaşadık ve ayın 13 yumurtlama dönemim di
Bu zamana kadar hamilelik belirtileri yaşıyorum sizce erken gebelik testi yapsam mı daha erken mi ?

Kızlar eşimle ayın 9 unda korunmasız birliktelik yaşadık ve ayın 13 yumurtlama dönemim di
Bu zamana kadar hamilelik belirtileri yaşıyorum sizce erken gebelik testi yapsam mı daha erken mi
Canım bence erken bence netleşmesi için bir hafta beklemelisin

selam benimde aynı gün yumurtlama günümdü ne gibi belirtilerin var ? Pskolojik olabilir mi henüz ikimiz içinde erken erken gebelik testi için ayın 24 25 ine kadar beklemelisin

Bu zamana kadar hamilelik belirtileri yaşıyorum sizce erken gebelik testi yapsam mı daha erken mi ?
Daha oluşmamış bir durum için belirti aramayın bence. Her belirti hamilelik olmuyor malesef. Böyle sürekli düşünüp olumsuz sonuç almak daha çok üzer.

Daha oluşmamış bir durum için belirti aramayın bence. Her belirti hamilelik olmuyor malesef. Böyle sürekli düşünüp olumsuz sonuç almak daha çok üzer.
Kesinlikle böyle ama çok isteyince artık kolun kaşınsa hamilemiyim oluyorsun pskolojik olduğunu düşünüyorum

Kesinlikle böyle ama çok isteyince artık kolun kaşınsa hamilemiyim oluyorsun pskolojik olduğunu düşünüyorum
Psikolojik zaten. Ben 1 ay kendimi yedim bitirdim. Ama benimki biraz fazla tesadüflerle doluydu. Zamanda geçmiyor sürekli düşününce bize zarar.

selam benimde aynı gün yumurtlama günümdü ne gibi belirtilerin var ? Pskolojik olabilir mi henüz ikimiz içinde erken erken gebelik testi için ayın 24 25 ine kadar beklemelisin
As belirtilerim bel ağrısı kasık göğüslerim ağrımıyor ama damarlar belirginleşti ve erken test yaptım hamileyim Darısı size inşaallah

Erken gebelik testi yaptım ve hamileyim darısı tüm anne olmak isteyenlere inşaallah
Evet dediğiniz gibi bir belirti içerisinde olmak üzücü ama yine de umut etmek dünyanın en güzel duygusu

Erken gebelik testi yaptım ve hamileyim darısı tüm anne olmak isteyenlere inşaallah
Evet dediğiniz gibi bir belirti içerisinde olmak üzücü ama yine de umut etmek dünyanın en güzel duygu

As belirtilerim bel ağrısı kasık göğüslerim ağrımıyor ama damarlar belirginleşti ve erken test yaptım hamileyim Darısı size inşaallah
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ben henüz test yapmaya korkuyorum

Hanımlar 10 gün gecikti benim ki göğüs ağrım kasık ağrım sırt ağrım var gaz ve uyku hali de var sizce gebe miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…