Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Yurtdisinda mobilya hali mutfak esyalari vs cesidi az ve pahali :( niye Boyle anlamiuorum baktigimizda gelismis ulkelere guys ama fabrics YOK uretim yok. Gelismislik nedir ki ? Hastaneye dusmemek icin dua eder olduk turkiyeyi mumla arar olduk. Bircok sorun :( bir arakadasmin cocugun eli yandi saatlerce hastanede bekledi ama doktoru goremeden evine dondu .nasil bi gelismislik ve insanina deger vermedir bu :(

Avrupa ülkelerinde Türk mağazaları çok. İnternetten de sipariş veriyorum ben.
Hastane konusunda da eli yanmış birini göndermezler geri yani. Hemen mudahale edilir.

Ya allah askina dönün türkiyeye de rahatlayalim.

Bir kutu bebek mamasi olmus 100 lira.
Yakinda euro 10 liraya dayanir.
Giris kat 1+1 ev kirasi 1000 tl
Kisin dogalgaz 500den asagi dusmedi.
Tum bunlara ragmen asgari ucret 1600 tl.

Evet burda mobilya cok. Farkli butcelere gore de var. Ama gel gor ki en ucuzunu bile ite kaka alan insan sayisi hic az degil.

Amerikada ne yapiyirsunuz bilmem.. diliniz falan iyiyse burda rahat ek gelir elde edersiniz. Cagri merkezinde ise girersiniz. Zorla da olsa ay sonunu getirirsiniz.

Burda acile gidince siz doktoru gorursunuz. Ama birak acili randevuyla poliklinige bile gitseniz doktor yogunluktan sizi gormez ;) dinlemez ;)

Utanmiyorlarda yahu.
Yediği kaba pisleyenler guruhundan nefret ederim.
Beğenmediğin ülkenin insanları da bayılıyordu sanki sana.
Hayalperest gelsede rahat etse cümle celal Amerika diyorlardı.
Üretmek yok.
Evde oturup çocuk bakmakla geçiyor günün, anca tespit üstüne tespit ikinip sana 483848384 defa denilen şeyleri duymaktan bikmiyorsun.
Suriye'liler için açtığın konudaki o insanlar senin için ne ifade ediyorsa, emin ol Amerika içinde sen osun:))
Türkiye'ye yerleşin begenmiyorsaniz, rahat bırakın adamları.

Türkiye'de asgari ücret 1600 lira. Haftada 5-6 gün, en az 8 saat çalışıyor insanlar bu para için. Tabi ki herşey ucuz olacak. Siz gunde ne kadar calisip ne kadar kazanıyorsunuz?

Yurtdisinda mobilya hali mutfak esyalari vs cesidi az ve pahali :KK43: niye Boyle anlamiuorum baktigimizda gelismis ulkelere guys ama fabrics YOK uretim yok. Gelismislik nedir ki ? Hastaneye dusmemek icin dua eder olduk turkiyeyi mumla arar olduk. Bircok sorun :KK43: bir arakadasmin cocugun eli yandi saatlerce hastanede bekledi ama doktoru goremeden evine dondu .nasil bi gelismislik ve insanina deger vermedir bu :KK43:
Bazı kişilikler için yurtdışına uyum sağlamak çok zor,çünkü beyin sadece somut şeylere odaklanıyor o kişilerde.o yüzden mümkünse onlar yurtdışına çıkmasın.umarım anladın konu sahibi...

Eski konunuzu okudum. Suriyeliler hakkında yazdıklarınız ne kadar çirkin. Onlar savaştan kaçtı.Keyfi olarak gelmediler. Sizin Amerika'da yaşamanız gibi bir durum değil yani. Amerika daha büyük bir savaşı başlattı dün gece.Suriyeden gelen mühendislerden uc kurus para için Türkiye'de hamallık, doktorlardan bulaşıkcılık yapan var. Siz ABD'yi kötü buluyorsanız ülkemize dönebilirsiniz, ama onların dönebileceğini bir ülkeleri yok.

Ya allah askina dönün türkiyeye de rahatlayalim.

Bir kutu bebek mamasi olmus 100 lira.
Yakinda euro 10 liraya dayanir.
Giris kat 1+1 ev kirasi 1000 tl
Kisin dogalgaz 500den asagi dusmedi.
Tum bunlara ragmen asgari ucret 1600 tl.

Evet burda mobilya cok. Farkli butcelere gore de var. Ama gel gor ki en ucuzunu bile ite kaka alan insan sayisi hic az degil.

Amerikada ne yapiyirsunuz bilmem.. diliniz falan iyiyse burda rahat ek gelir elde edersiniz. Cagri merkezinde ise girersiniz. Zorla da olsa ay sonunu getirirsiniz.

Burda acile gidince siz doktoru gorursunuz. Ama birak acili randevuyla poliklinige bile gitseniz doktor yogunluktan sizi gormez :KK66: dinlemez :KK66:
Bende şunu anlamıyorum türkiye'de geçim zor diyorsunuz ama herkesin cebinde en yüksek model cep telefonu,en yuksek model araba yahu dün arkadasim iphone 8 plus alacakti öyle çok satiliyormuski bulamadi resmen ama sorsan kimse ay sonunu getiremiyor tabii yersen.....

Back
X