Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Ben diyeyim.
Evde oturup hergün Turkiye ve Amerika hakkında tespit turetiyor :KK70:
Açtığı konuları bilmesem Yemin ediyorum kardeşimin hanımı sanarim

Kardeşim ingilterede yaşıyor 18 yıldır 5 yıl önce evlendi eşi annemlerde kaldı 2 sene 3 yıl önce eşini çok zorlanarak götürdü yani vizesi bi türlü çıkmadı bu sefer 2 yıllık çıktı eşi can vererek isteyerek ingiltereye gitti her konuştuğumuzda hic iyi değilmiş beğenmedim diyerek konuşuyor kardesimde bıkmış artık şikayetlerinden en yakın zamanda türkiye ye kesin dönüş yapacak eşi

Kardeşime rahat huzur bırakmamış beğenmedim bu nasıl ülke doktorlar bakmıyor ülkeye gitmeden 1 kızı olmuştu bide ingilterede oğlu oldu 2 aylık daha herşeye bi bahane buluyor her konuşmamızda

Böyle herşeye şikayet eden bi kardeşimin hanımını sanıyordum varmış demekki :işsiz:

Konu sahibi bence de dönün eşiniz sizsiz daha rahat işine gider emin olun

Hanımlar,
konuyu kapadım, konu sahibesi de kurallara uymayan yorumları yüzünden banlandı, bu arada bilmeniz de yarar var gerçekten yurtdışında yaşıyor, yalnız üye yasak olmasına rağmen bilerek ya da bilmeyerek artık orasını kendi bilir bu tip konular açtığında, o siyaset, ırkçılık üzerinden yürüyorsa, siz gerisini çorap söküğü gibi getiriyorsunuz, size zorla siyasi mesajlar yazdırmadı sanıım, kendiniz yazdınız, o zaman uyarıları da göğüsleyeceksiniz.

Bu konıda baya bi kafa gidicek belli oldu :ruh:
Bir bir gitmeye başladılar, toplu kıyım sebebiyle hafta sonu açılması muhtemel konulardan mahrum kalacaklar, kendilerine iyi haftasonları diliyor, Allah bir daha mapus damlarına düşürmesin diyoruz:KK14:
Kötü içeriklerinize göre uyarı veriyorum, o yüzden yorum kaçırmayın lütfen Hoppa

Hanımlar,
bu topikteki kötü içerikleri okudukça dilimden çekeceğiniz var, bu ülke de ne yaşıyorsanız ötekileştirmeleriniz yüzünden yaşıyorsunuz, birileri muhalefet partili kişileri bunlar gibileri süreceksin bu ülkeden demiş, birileri iktidar yanlılarına xxxx kafalı demiş, ayıp ayıp!
Bu ülkede hepimiz vergi veriyoruz, halk varsa devlet ve ülke vardır, birbirinizi hor görmek yerine beraber yaşamayı öğrenin, her iki kesimde eline fırsat geçince öldürüp ülkeden sürme düşüncelerinden arınsın, zira Allah muhafaza öyle birşey olsa sonumuz bu olacak korkarım ki.

Back
X