• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar geçen Pazartesi bu konuyla alakalı konu açmıştım?

Hlalylmzzz9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
54
16
3
32
Sözlüm ve sözlümden ayrılışımla alakalı. Bir ay oldu sözlümden ayrılalı kafam da hep soru işaretleri vardı. Fotoğraflarımızı silmiyorlar diye. Bugun babası bohça almaya giderken ki fotoğraflarımızı silmiş ya da kendi sildi bilmiyorum. Ama annesi Facebook’ta online olduğu halde bizim söz akşamı çekildiğimiz fotoğrafı ne instagramdan ne de Facebook’tan silmiş. Anlamıyorum hala neden böyle taksit taksit iş yapıyorlar. Teyzesi numaramı silmemiş en yakın arkadaşı hala WhatsAppta hikayelerime bakıyor. Böyle seyler yaşayanlar var mı aranız da ?

Puuufff bittiyse niye hala kurcaliyorsunuz?
Her davranışlarından bir anlam çıkarmaya kalkarsanız hayatınız bu insanlara odaklı yaşamaya devam edersiniz.
Hala bitiremediniz mi kafanızda? Seviyorsanız ve iliskiyi istiyorsaniz gidin konuşun sevmiyorsaniz ilişki de istemiyorsanız daha fazla bu insanlarla aklınızı meşgul etmeyin.
Ayrıca kendi konunuzdan güncelleme olarak devam ettirebilirdiniz konu devamlılığı açısından daha kolay bir şekilde yardım alırdınız.

Sözlüm ve sözlümden ayrılışımla alakalı. Bir ay oldu sözlümden ayrılalı kafam da hep soru işaretleri vardı. Fotoğraflarımızı silmiyorlar diye. Bugun babası bohça almaya giderken ki fotoğraflarımızı silmiş ya da kendi sildi bilmiyorum. Ama annesi Facebook’ta online olduğu halde bizim söz akşamı çekildiğimiz fotoğrafı ne instagramdan ne de Facebook’tan silmiş. Anlamıyorum hala neden böyle taksit taksit iş yapıyorlar. Teyzesi numaramı silmemiş en yakın arkadaşı hala WhatsAppta hikayelerime bakıyor. Böyle seyler yaşayanlar var mı aranız da ?
Baya iz bırakmışsın hayatlarında :dddd

Hiç takılma bunlara benim eski sevgilim hala numaramı silmedi yıllarca silmeyebilir bundan umutlanma

Bitmemiş olsa sözlünüz bunu belli ederdi inanın. Sildi silmedi diye takip etmeyin yaşlı kadın nerden bilsin nası siliniyor belki fotoğrafları bile unutmuştur. Siz bence onları arkadaşlıktan çıkarın ayrıca ben hiç alakam olmayan insanların hikayesine instagramdan bakıyorum, O hikaye izleme mevzusu zaten hiç bi anlam ifade etmez yani çok önemsiz. Siz barışmak istiyorsanız mesaj atın yok benim için bitti istemiyorum diyorsanız da kendi yolunuza bakın takip etmeyin boş yere kendinizi yorarsınız sadece

Bırakın baba ne yapmış, anne ne yapmış, teyze hala ne yapmış diye takip etmeyi. Belki akıllarına bile gelmiyor belki silmeyi bilmiyorlar. Hala niye takip ediyorsunuz olayları anlamadım.
Bitti ise bitti. Siz kendi yolunuza bakın.

Reel ve sosyal ortamlardan siz çıkarın hayatınızdan .Facebook'ta resimlerinizin olmasi ya da Instagram'da takip ediliyor olmanız size umut vermesin bitmiş gitmis .

Nolur nolmaz diye fotoğraflara kiyamiyordur müstakbel kayınvalide yada fotoğrafta güzel çıkmıştır :) bu durumlara anlam yüklemeye gerek yok ,bittiyse bitmiştir ,sil geç !

Ya genelde o kuşak sadece girip çıkmayı biliyor sosyal medyaya. Silmeyi bilmiyor ya da fotoğrafları unutmuş olabilirler. Bu kadar incelemeyin. Bunlara anlam yüklemeyin. Sosyal medya sanal, gerçek hayatınızda bitirmişsiniz. Yolunuza bakın.

anne baba face kullanmayı resim silmeyi bilmiyorlardır büyük ihtimal
ex sözlünüzün de aklına gelmemiş olabilir

neylerden neler çıkarıyorsunuz önünüze bakın!

Siz sanirim ayrilmak istemiyorsunuz. Konunuzu okumadim oncekini ama bohcalarin geri getirildigine kadar sozlunuz sizi arayip gel yapma bitmesin demediyse umut yok derim. Yani son raddeye kadar bir caba gosterdimi? Sosyal medyaya gelince aileller bizler kadar girmiyor.kuzenimin eski nisan fotograflari duruyordu annemde. Kiz nisani atmis baskasiyla evlenmis.gecen gun annemin fotograflarini incelemesem gormeyecegim.ben sildirdim.yani bazen onlar girmeyebilir unutabilirler.

Resimleri silmemeleri size ümit veriyor galiba ama sizle alakali olduğunu sanmıyorum. Belki kendi çevrelerine duyurmamislardir daha ondan silmiyorlardir ya da kadın silmeyi bilmiyordur.

Back
X