- Konu Sahibi zeynep_brs24
-
merhaba arkadaslar şal aldım ama baglayamıom olmuyor gıbı gelıor arkadaslarımın resımlerıne bakıom ama onların kı gıbı olmuyogoogle den arattım ama ole degısık vıdeolar var onlar gıbı ıstemıom
kapalı arkadaslar nasıl baglıyosunuz şal ortulerınızı kapanmayı dusunuyom zaman gelınce bakalım
denemeye ugrascam bakalım sagolonunu ice kıvır bıraz ignele kaymasin...uclarının birini gerı at istersen ikisini tercih senın....istersen onunden ignele...
denemeye ugrascam bakalım sagol
aynen böyle yaparsan güzel durcakcanım inşallah nasip olurda kapanırsın
altına kesinlikle bone takmalısın bulabilirsen dikişsiz bone bulmaya çalış kullanım açısından daha kolay oluyor
şal demişsin ama şal eşarplar daha rahat oluyor bence mesela onlardan alabilirsin
sonra ütüleyip takarsan daha rahat şekil alır ve başının üzerinden sağ ve sol yandan kaymaması şeklini koruması için iğne kullanabilirsin istersen çenenin altından da iğneyle tutturabilirsin hayırlı olsun
Kız kapanan kızları çook imrenyorum,harika giyinyorlar,hele şal bağlamaları çok güzel yaaa
ilk basta öyle olur sonra alışırsın .. :) basın iki yanına igne tak .. birazcık da ön kısmı sivri yap ama cok degil :)merhaba arkadaslar şal aldım ama baglayamıom olmuyor gıbı gelıor arkadaslarımın resımlerıne bakıom ama onların kı gıbı olmuyogoogle den arattım ama ole degısık vıdeolar var onlar gıbı ıstemıom
kapalı arkadaslar nasıl baglıyosunuz şal ortulerınızı kapanmayı dusunuyom zaman gelınce bakalım
çok da renkli giyinp dikkat cekmemek gerekiyor tabi ki:)gercekten cok şık giyiniyorlar bende imreniyorum renkli renkli şallar falan :)
ben kapalı degilim kapanmayı dusunuyorum ama bir turlu yapamıyorum ya sonra tekrar acılmak istersem diye dusunuyorum bu yuzden hep erteliyorum.
kapanmak isteyenlere bi tavsiye,ben herşeyden hevesimi aldım diyosan kapan...
yarın öbür gün, ben şimdi açık olsaydım şunu giyerdim, bunu yapardım, falanca yere giderdim gibi şeyler düşünmen kötü olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?