merhaba kızlar kapanmakla ilgili sorum

zeynep_brs24

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
7
0
16
Bursa
merhaba arkadaslar şal aldım ama baglayamıom olmuyor gıbı gelıor arkadaslarımın resımlerıne bakıom ama onların kı gıbı olmuyo :( google den arattım ama ole degısık vıdeolar var onlar gıbı ıstemıom
kapalı arkadaslar nasıl baglıyosunuz şal ortulerınızı kapanmayı dusunuyom zaman gelınce bakalım

merhaba arkadaslar şal aldım ama baglayamıom olmuyor gıbı gelıor arkadaslarımın resımlerıne bakıom ama onların kı gıbı olmuyo :( google den arattım ama ole degısık vıdeolar var onlar gıbı ıstemıom
kapalı arkadaslar nasıl baglıyosunuz şal ortulerınızı kapanmayı dusunuyom zaman gelınce bakalım

onunu ice kıvır bıraz ignele kaymasin...uclarının birini gerı at istersen ikisini tercih senın....istersen onunden ignele...

Kız kapanan kızları çook imrenyorum,harika giyinyorlar,hele şal bağlamaları çok güzel yaaa

canım inşallah nasip olurda kapanırsın :nazar:

altına kesinlikle bone takmalısın bulabilirsen dikişsiz bone bulmaya çalış kullanım açısından daha kolay oluyor

şal demişsin ama şal eşarplar daha rahat oluyor bence mesela onlardan alabilirsin

sonra ütüleyip takarsan daha rahat şekil alır ve başının üzerinden sağ ve sol yandan kaymaması şeklini koruması için iğne kullanabilirsin istersen çenenin altından da iğneyle tutturabilirsin hayırlı olsun :nazar:

canım inşallah nasip olurda kapanırsın :nazar:

altına kesinlikle bone takmalısın bulabilirsen dikişsiz bone bulmaya çalış kullanım açısından daha kolay oluyor

şal demişsin ama şal eşarplar daha rahat oluyor bence mesela onlardan alabilirsin

sonra ütüleyip takarsan daha rahat şekil alır ve başının üzerinden sağ ve sol yandan kaymaması şeklini koruması için iğne kullanabilirsin istersen çenenin altından da iğneyle tutturabilirsin hayırlı olsun :nazar:
aynen böyle yaparsan güzel durcak:16:daim olsun inşaallah :)

acık olanlar acık gıyınıyolar ben asla acık gıyınmıom sadece tatıl yerlerınde gıyınıorum ınsallah bu sene kapancam hayırlısıyla

ilk basta öyle olur sonra alışırsın .. :) basın iki yanına igne tak .. birazcık da ön kısmı sivri yap ama cok degil :)
sonra da iki yana dogru arkaya at salı .. ama önüne cengelli igne tak yoksa acılır .. arkada da ensende kalan salı içindeki badiye sok boynun acılır :) en güzeli bu hafif bol ve rahat.

ben kapalı degilim kapanmayı dusunuyorum ama bir turlu yapamıyorum ya sonra tekrar acılmak istersem diye dusunuyorum bu yuzden hep erteliyorum.

kapanmak isteyenlere bi tavsiye,ben herşeyden hevesimi aldım diyosan kapan...
yarın öbür gün, ben şimdi açık olsaydım şunu giyerdim, bunu yapardım, falanca yere giderdim gibi şeyler düşünmen kötü olur...

Ortunmek dikkat cekmeyi onleme amacli degil midir? Ben kapali degilim ve simdilik dusunmuyorum ama kapanirsam tam anlami ile kapanmak isterim. Altinda daracik kot basinda esarp bir dolu insan goruyorum ve anlamlandiramiyorum kapali olmadigim halde kalcami ortmeye ozen gosteriyorum cok dikkat cekiyor cunku. Neyse konu sahibi arkadasim Allah daim etsin hayirli ugurlu olsun sevgiler....

kapanmak isteyenlere bi tavsiye,ben herşeyden hevesimi aldım diyosan kapan...
yarın öbür gün, ben şimdi açık olsaydım şunu giyerdim, bunu yapardım, falanca yere giderdim gibi şeyler düşünmen kötü olur...

bunca yıldır kapalıyım hiç böyle düşünmedim arkadaşım.
böyle düşünenin Allah rızası için tesettüre girdiğinide sanmıyorum.
ucuz zevkler için Rabbimizden gelen emirleri karşımıza alamayız.

konu sahibi arkadaşım tebrik ederim.gözün hiçbişeyden korkmasın.
sıcaktanda bunalmazsın(açıkkende kapalıykende aynı oranda teliyosun :)
okuyamama,çalışamama engelinde yok artık.

hiç bişeyi bahane etme.şeytan sürekli vesvese vericektir.yenilme,arkanda koskoca Rabbin var...başarılar :34:

Back
X