Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuzKızlar merhaba 4 aydır korunmuyorum ve gebe kalamıyorum bu ay doktor bana sitolart ve klomen verdi hormon testlerim normal bir sıkıntı yok yumurtalık ve rahimlerde öyle bu ilaçları kullanıp fayda gören oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Eşimde muayene oldu bir yıldan fazladır denedik aslında o arada bir kez kürtaj oldum kürtajın üstünden 4 ay hatta 5 ay geçti ..daha bismillah ya huhele bir 1 sene deneyin. esiniz de muayene olsun bu arada
Merhaba evet takip ediyorum aslındaYumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz
Ben 4. Ayımda hamile kaldım sizinde olur stres yapmayınMerhaba evet takip ediyorum aslında
Bu ilaçları kullandınız mı pekiBen 4. Ayımda hamile kaldım sizinde olur stres yapmayın
Hayır kullanmadımBu ilaçları kullandınız mı peki
Çok zor bir işlem mi rahim filmiRahim filmi çekildim sonrasında hamile kaldım
Hayır ben anestezisiz çekildim çok zor değildi kısa sürdü zatenÇok zor bir işlem mi rahim filmi
Peki ondan önce hiç gebe kaldınız mı ya da düşük kürtaj oldunuz muHayır ben anestezisiz çekildim çok zor değildi kısa sürdü zaten
Hayır ilk gebeliğim ocak ayında denemeye başladık martta ara verdik rahim filminden dolayı nisanda hamile kaldımPeki ondan önce hiç gebe kaldınız mı ya da düşük kürtaj oldunuz mu
Sizin adınıza çok sevindim benim doktorum rahim filmi çekelim demedi bilemiyorum gerekli mi görmedi acabaHayır ilk gebeliğim ocak ayında denemeye başladık martta ara verdik rahim filminden dolayı nisanda hamile kaldım
1 yıl denedikten sonra çekiliyor genelde ben doktorla konuştum istediğimi söyledim o şekilde çektikSizin adınıza çok sevindim benim doktorum rahim filmi çekelim demedi bilemiyorum gerekli mi görmedi acaba
Hakkımızda hayırlısı olsun sizinde bebişinizi sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim1 yıl denedikten sonra çekiliyor genelde ben doktorla konuştum istediğimi söyledim o şekilde çektik
he özür dilerim o zaman.. ben klomen kullanmadım. femara kullandım ama bende pcos vardı. sonraki ay hamile kaldım.Eşimde muayene oldu bir yıldan fazladır denedik aslında o arada bir kez kürtaj oldum kürtajın üstünden 4 ay hatta 5 ay geçti ..