merhaba klomen kullanipta ikiz veya cogul gebelik yasayan varmi bende 10 gün önce kullandim ve cok merak ediyorum hayirlisi olsun inş

Araftayim63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
5
1
36
31
merhabalar klomen kullanıpta ikiz veya cogul gebelik yasayan varmi bende 1 gün önce kullandim ve cok merak ediyorm öncelikle saglikli ve hayirli olmasi inş

Çok teşekkür ederim ama kendi kendine almamalısınız bi sonuç göremezsiniz doktor kontrolünde almalısınız gün verip yumurtalıkların büyüyüp büyümediğini kontrol ediyor ve ardından çatlamanın kendiliğinden ya da iğneyle olabileceğini söyleyip cinsel ilişki için gün söylüyor

belirtileriniz nelerdi acaba bi
Daha önce doktor tavsiyesi üzerine almiştim yurtdişinda oldugum için burda bi doktora falan gidemedim

Anlıyorum ama içtikten sonra doktor takibini mutlaka yaptırmalısınız belirtilerim aşırı uyku aşırı halsizlik aşırı mide bulantısıydı inşallah sizde bir an evvel bebeğinize ya da bebeklerinize hamile kalırsınız

cok sagolun önceligim saglıkli olmasi sonra rabim ne dilemişse o olsun inş 1 tane oglum var alerjik herseye alerjisi var sadece meyve ve sebze yiyebiliyor o yüzden saglıklı olsun ne oluyosa o olsun sizin bebişlerde saglıkla sihhatle gelsinler inş

zaten eger gebelik olmazsa mutlaka doktor takibi olarak kullanacagim tiroid hastasiyim tiroidlerim cok yavas calişiyor o yğzden gebe kalmam cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…