Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba klomen kullanipta ikiz veya cogul gebelik yasayan varmi bende 10 gün önce kullandim ve cok merak ediyorum hayirlisi olsun inş
merhabalar klomen kullanıpta ikiz veya cogul gebelik yasayan varmi bende 1 gün önce kullandim ve cok merak ediyorm öncelikle saglikli ve hayirli olmasi inş
masallah rabim saglıkla kucaginiza alamayi nasip etsin hayir doktora gitmedim hiç ben kendiligimden aldim daha önceki hamileligimden öncede kullandim ama bi işe yaramadi üstüne adet gördüm
Çok teşekkür ederim ama kendi kendine almamalısınız bi sonuç göremezsiniz doktor kontrolünde almalısınız gün verip yumurtalıkların büyüyüp büyümediğini kontrol ediyor ve ardından çatlamanın kendiliğinden ya da iğneyle olabileceğini söyleyip cinsel ilişki için gün söylüyor
Çok teşekkür ederim ama kendi kendine almamalısınız bi sonuç göremezsiniz doktor kontrolünde almalısınız gün verip yumurtalıkların büyüyüp büyümediğini kontrol ediyor ve ardından çatlamanın kendiliğinden ya da iğneyle olabileceğini söyleyip cinsel ilişki için gün söylüyor
Anlıyorum ama içtikten sonra doktor takibini mutlaka yaptırmalısınız belirtilerim aşırı uyku aşırı halsizlik aşırı mide bulantısıydı inşallah sizde bir an evvel bebeğinize ya da bebeklerinize hamile kalırsınız
Anlıyorum ama içtikten sonra doktor takibini mutlaka yaptırmalısınız belirtilerim aşırı uyku aşırı halsizlik aşırı mide bulantısıydı inşallah sizde bir an evvel bebeğinize ya da bebeklerinize hamile kalırsınız
cok sagolun önceligim saglıkli olmasi sonra rabim ne dilemişse o olsun inş 1 tane oglum var alerjik herseye alerjisi var sadece meyve ve sebze yiyebiliyor o yüzden saglıklı olsun ne oluyosa o olsun sizin bebişlerde saglıkla sihhatle gelsinler inş