• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba lutfen cevaplarmisiniz

mrhhbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
10
1
1
18
Merhaba reglimin son günü ya da yeni bitmişken elime fazlaca sperm bulaştı bir süre sonra elimi yıkadım ve bir süre sonra kolonyayla temizledim yine sabunla yıkadım. Sonrasında bu elimle vajinama temas ettim bu gebelik riski oluşturur mu? Bir de regl tarihim yaklaştı ama henüz hiçbir belirtim yok. Strese girdim. Regl olduğumda bu kesinlikle hamile olmadığımın göstergesi midir? (lütfen yadırgamayın internette araştırdım fakat içimr ahatlamıyor)

Nereye dilekçe yazabilirim ben ya, bu eğitim sisteminde sıkıntı var. Niye bu genç nesilin hepsi zır cahil. Niye biz böyle saçma sapan bi millet olduk... Allah bilir ya, yaşta 18 değil belli ki...
Çokça araştırdım ve bir şey olmayacağını anlasam da içim asla rahat etmiyor kafamda dönüp duruyor bu yüzden soru açmak istedim, bir şey olmayacağını söylüyorsunuz kısaca. Teşekkürler

Çokça araştırdım ve bir şey olmayacağını anlasam da içim asla rahat etmiyor kafamda dönüp duruyor bu yüzden soru açmak istedim, bir şey olmayacağını söylüyorsunuz kısaca. Teşekkürler
Bu sefer olmazsa, sonrakilere şansın bol olsun. Gebe kalmazsin, enfeksiyon, hastalık falan kapmazsin inşallah.

Madem bu kadar korkuyorsunuz neden ha bire ilişki peşindesiniz böyle saçma sapan bir sürü konu açılıyor

Annem sen napıyosun ya ? Saçma sapan her sürtündüğünde ertes72 falan alıp çocuk yaşta hormonlarını mahvetmek dışında ne yapıyorsun ? Allaha şükür bu sefer almamışsın ama daha geçen ay aldığın hapın etkileri 2 3 ay daha sürecek sağlıklı bir regl dönemi boşuna beklersin. Her değdi ucu geldi gitti elimdeydi elim değdi eli değdi vs vs soruları o kadar cahilce ki inanamazsın. Biraz büyü öyle atıl bu işlere.

Annem sen napıyosun ya ? Saçma sapan her sürtündüğünde ertes72 falan alıp çocuk yaşta hormonlarını mahvetmek dışında ne yapıyorsun ? Allaha şükür bu sefer almamışsın ama daha geçen ay aldığın hapın etkileri 2 3 ay daha sürecek sağlıklı bir regl dönemi boşuna beklersin. Her değdi ucu geldi gitti elimdeydi elim değdi eli değdi vs vs soruları o kadar cahilce ki inanamazsın. Biraz büyü öyle atıl bu işlere.
sağolun teşekkürler

Back
X