• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba öncelikle herkese:)

Aylin ayleyn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
5
0
6
37
Kızlar yardımıza ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.30 yaşındayım bu zamana kadar hiç karşılıklı aşkı bulamadım :( benim sevdiklerim beni sevmedi beni sevenleride ben sevemedim :( karşıma iyi insanlar çıktı ama yapamadım :( şimdi diyorum ki acaba eski erkek arkadaşımla ciddi biseyler mi düşünsem çok ıyi biri ama yeterince çekmiyor beni :( ilerde değişir mi bu duygu...asik olduğum kişilerde hep evlilikte mutsuz olacağım kişileri seviyorum :((

Sevdigim kisilerde beni sevmedi ama :KK43: beklemelimiyim yaşımda 30 benim yaşımda bekar erkek az artık.
bence karamsar olma bu kadar ne var yaşında sanki yaş 70 miş iş bitmiş gibi konuşuyorsun istemediğin bir evlilik yapıpta mutsuz olmaktansa istediğin bir evlilik yapar keyfini çıkarırısın :super:

Teşekkür ederim :) yardımınız için..bende artık öyle düşünüyorum.olsaydı o zaman olurdu zaten..bakalım önümüze :)

30 yas ve ustu erkek az mi? Ne azi yahu, girla!

Yanlis evlilik yapmayin sakin. Gec olur ama temiz olur, ask kokar. :KK68:

30 yas ve ustu erkek az mi? Ne azi yahu, girla!

Yanlis evlilik yapmayin sakin. Gec olur ama temiz olur, ask kokar. :KK68:
Valla benim çevremde çok az bekar var hatta 30 yaşında evlenip boşanan 'da çok...umarım aşk kokan bir evlilik yaparız hepimiz bunu gerçekten çok istiyorum :KK200:

Back
X