Yanlış yerde olabilirmisiniz acaba?Merhaba, ben Mari.
29 yaşındayım, Balıkesir’de yaşıyorum.
Erkek bedeninde doğdum ama ruhum tamamen bir kadın. Pasifim, pegging deneyimim yok ama bunu yaşamak, keşfetmek ve derin bir bağ kurmak istiyorum.
Biseksüel ya da lezbiyen fark etmez; dost, arkadaş, ya da gerçek aşka yolculuk… Hepsi olabilir. Ama benim için en önemlisi içtenlik ve samimiyet.
22-32 yaş arası, açık profil, cesur kadınlar arıyorum.
Ses teyidi olmadan mesajlara bakmam; çünkü güven ve gerçeklik benim vazgeçilmezim.
Evli bayanlar yazmasın.
Eğer sen de içinde gizli kalmış arzularını özgür bırakmak, tutkuyu ve sevgiyi en saf haliyle yaşamak istiyorsan…
O zaman gel, tanışalım.
Bırak kalplerimiz özgürce konuşsun, ruhlarımız buluşsun.
Pasifim
Bak bak bakcesur kadınlar arıyorum.
Ben elendim kızlar, diğer herkese bol şansEvli bayanlar yazmasın.
Başka ne verelim abime?Merhaba, ben Mari.
Erkek bedeninde doğdum ama ruhum tamamen bir kadın. Pasifim, pegging deneyimim yok ama bunu yaşamak, keşfetmek ve derin bir bağ kurmak istiyorum.
Biseksüel ya da lezbiyen fark etmez; dost, arkadaş, ya da gerçek aşka yolculuk… Hepsi olabilir. Ama benim için en önemlisi içtenlik ve samimiyet.
Ses teyidi olmadan mesajlara bakmam; çünkü güven ve gerçeklik benim vazgeçilmezim.
Evli bayanlar yazmasın.
Eğer sen de içinde gizli kalmış arzularını özgür bırakmak, tutkuyu ve sevgiyi en saf haliyle yaşamak istiyorsan…
O zaman gel, tanışalım.
Tüh yaa…Evli bayanlar yazmasın.
Aaa yaşım da tutmuyormuş zaten.Tüh yaa…
35’in şimdi beli falan tutulur kalır başına iş açar sanıyo dkdkdkPeki neden 22-32? 35 yaşlı mı sence
35’in şimdi beli falan tutulur kalır başına iş açar sanıyo dkdkdk
Ruhuna elfatiha aminMerhaba, ben Mari.
Evli bayanlar yazmasın.
O zaman gel, tanışalım.
Peki neden 22-32? 35 yaşlı mı sence
Aaa yaşım da tutmuyormuş zaten.
Tüh be bi yaşla kacırdım iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?