MERHABA REGLİ OLMUYORUM

gamzeeegam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
11
3
1
24
merhaba reglim 10 gün gecikti 5 gün tarlusal kullandım ve bugün kullanmayıp bıraktım ilacı bıraktıktan sonra regli goruluyormus 1 saat önce kahverengi leke geldi çok çok az 2 tane gebelik testi yaptım negatif sizce regli geciktigi için mi leke geldi regli olurmuyum başında gelen var mı yoksa yarın jinekologa gideceğim artık ilk kez bu kadar gecikti

Polikistikoverliysen eğer reglimiz kahve rengi lekenme ile başlıyor. Tarusal kullanma derim iyi dğil . Ve ağrılı geçiyor . Bi doktora git hormonların için ilaca başla ben gittim ve artık 2 senedir reglim düzenli şükür . Ama polikistikover yoksa bilemem

merhaba ilk kez böyle oldu normalde de hep düzensizdir ama kendiligimden olurum hormonlarim da çok dengesizdir bu ay ilk kez kullandım tarlusali leke geldi dün bugunde oldum yavaş yavaş gene kan şeklinde değil leke şeklinde ama oldum nolur nolmaz diye test yaptım negatifti ya stresten oldu ya da gerçekten polikistikoverliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…