A asyafra Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 42 12 3 30 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #1 7+3 haftalık ultrason fotosu tahminleri alabilir miyim?
S Sunshine1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 10.364 9.435 198 27 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #2 Bu minnak daha nerden anlayalım :)))
A asyafra Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 42 12 3 30 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #3 Sunshine1 .!.: Bu minnak daha nerden anlayalım :))) Genişletmek için tıkla... Keseden tahmin edenler oluyordu şansımı deneyeyim dedim
Sunshine1 .!.: Bu minnak daha nerden anlayalım :))) Genişletmek için tıkla... Keseden tahmin edenler oluyordu şansımı deneyeyim dedim
S Sunshine1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 10.364 9.435 198 27 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #4 asyafra .!.: Keseden tahmin edenler oluyordu şansımı deneyeyim dedim Genişletmek için tıkla... Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :)
asyafra .!.: Keseden tahmin edenler oluyordu şansımı deneyeyim dedim Genişletmek için tıkla... Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :)
A asyafra Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 42 12 3 30 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #5 Sunshine1 .!.: Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :) Genişletmek için tıkla... İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah
Sunshine1 .!.: Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :) Genişletmek için tıkla... İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah
S Sunshine1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 10.364 9.435 198 27 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #6 asyafra .!.: İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah Genişletmek için tıkla... 3. Çocuk için motivasyonunuz nedir Allah bağışlasın ben 1 taneye zor bakıyorum
asyafra .!.: İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah Genişletmek için tıkla... 3. Çocuk için motivasyonunuz nedir Allah bağışlasın ben 1 taneye zor bakıyorum
A asyafra Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 42 12 3 30 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #7 Sunshine1 .!.: Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :) Genişletmek için tıkla... İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah Sunshine1 .!.: 3. Çocuk için motivasyonunuz nedir Allah bağışlasın ben 1 taneye zor bakıyorum Genişletmek için tıkla...
Sunshine1 .!.: Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :) Genişletmek için tıkla... İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah Sunshine1 .!.: 3. Çocuk için motivasyonunuz nedir Allah bağışlasın ben 1 taneye zor bakıyorum Genişletmek için tıkla...
A asyafra Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 42 12 3 30 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asyafra #8 asyafra .!.: İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Açıkçası ikinci çocuk isteyerek oldu da üçüncüsü kazaya kurban gitti Motivasyon yok bam bam bam
asyafra .!.: İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Açıkçası ikinci çocuk isteyerek oldu da üçüncüsü kazaya kurban gitti Motivasyon yok bam bam bam