merhaba üyecanlar :)

hakber

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
27
0
16
35
İstanbul
Ben 23 yaşındayım.Bu zamana kadar bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmadı.Sevdiğimle olamadım kırgındım kimseyi istemedim hayatımda.Şimdi birisiyle beraberim evlilik yolundayım 6aydır beraberiz mayısta da nişanım olacak.Sadece içimi dökmek için yazdım.Aramızda 1yaş var sadece genel olarak iyi anlaşıyoruz beni seviyor hem de çok seviyor bunu hissediyorum benim için önemli olan değer vermesi ve bunu yapıyor.Kavgada ediyoruz etmiyor değiliz benim problemim aşırı kıskançlığım ve kıskandığımı asla saklayamamam.Bu süreç içerisinde çok kere kıskançlıktan kavga ettik ben bir kız arkadaşımla buluştum ona haber verdim ama dediği saatte eve dönemedim bunu problem etti zaten o kızla görüşmeme hiç razı değil ama eski bir arkadaşım ve derdini dinlemek için gitmiştim.Şu an bana kızgın oldugu için benim hasssas noktam olan kıskançlığımı kullanıyor ben duygularımı saklayamıyorum su an kırgınım ona ben kıskandığımı belli etmesem kendimi tutabilsem duygularımı kontrol edebilsem bu intikam alma isteği yada kinciliği son bulur mu bilmiyorum tek bildiğim duygularımı kontrol edememem bana ne önerirsiniz

Sanki birbirinize acı çektirmek, karşı tarafın hayatını zindana çevirmek için beraber takılıyor gibisiniz.
Ne sorunlu, dayanılmaz bir birliktelik.

Sana, diğer insanlardan öte bir uğraş öneririm.
İlişkilerine, olsada olur olmasada mantığıyla yaklaşman lazım.
Önceliği daima kendinde tut ve bir başkasına sahip olma isteğinden kurtul.

Bana kimsenin, "şu saatte eve git" demesine izin vermezdim.
Vallahi, "sende yoluna git" 'den başka tek kelime etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…