Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba burada başta sabit olan vajinismus konusuna bakın mutlaka sizin gibi 4te takılan ve nasıl yendiğini yazan bir sürü insan var. Çok güzel ilerlemişsiniz tebrik ederim. Son bi nefes kalmış orada mesajları okuyun mutlaka kendinizden parçalar bulup nerede tıkandığınızı ve nasıl geçeceğinizi anlayacaksınızAparatlarda takıldım kaldım son 4 ü kan gelecek diye yapamıyorum korkmaya başladım sizler nasıl yaptınız deniyorum olmuyor bırakıyorum
3 ay olacak aparatları alalı hala umutsuzluk yaşıyorum lütfen yardım edin
O kim acaba psikolog filan mıCanm Çiğdem Tercan İLE bir görüş istersen
O mesajları bulamıyorum aramaya yazıyorum çıkmıyor. Çok teşekkür ederim 4.ü de yapsaydım bir sonra eşli denemeye geçerdimMerhaba burada başta sabit olan vajinismus konusuna bakın mutlaka sizin gibi 4te takılan ve nasıl yendiğini yazan bir sürü insan var. Çok güzel ilerlemişsiniz tebrik ederim. Son bi nefes kalmış orada mesajları okuyun mutlaka kendinizden parçalar bulup nerede tıkandığınızı ve nasıl geçeceğinizi anlayacaksınız![]()
Teşekkür ederim onu alayım birde deneyeyim inşallah faydası olurEmla isimli anestezi etkisi olan bir krem var, isterseniz bir de onunla deneyin. Eczanelerden temin edebilirsiniz..
İnşallah fiyatı biraz yüksek ama faydası olacağını düşünüyorum bende işe yaradı.Teşekkür ederim onu alayım birde deneyeyim inşallah faydası olur
O mesajları bulamıyorum aramaya yazıyorum çıkmıyor. Çok teşekkür ederim 4.ü de yapsaydım bir sonra eşli denemeye geçerdim![]()
Kas gevşetici vajen kaslarinda işe yaramaz. Farkli kas grubuna etki ediyor o ilaçlar.Kaş gevşetici içmeyi denediniz mi
Eşiniz yapsa daha rahat olursunuz diye düşünüyorum. Iliski olacak gibi ön sevişme yapın. Gevseyin, ıslanın. Sonra eşiniz denesin. Kan gelecek olsa diger aparatlarla da gelirdi merak etmeyin. Herkeste kan gelecek diye bir sart yok.Teşekkür ederim onu alayım birde deneyeyim inşallah faydası olur
Teşekkür ederim Bilgi için ilk gecemde içmiştim yapamayınca iyi gelmişti demek ki tesadüfKas gevşetici vajen kaslarinda işe yaramaz. Farkli kas grubuna etki ediyor o ilaçlar.
Tesaduf degil de psikolojiktir. Bir şey anlatilir belki duymuşsunuzdur. Agrisi olan bir hastaya ilaç verirler, bunu iç iyileşirsin diye. Içer ve iyileşir. Verdikleri ilaç vitamindir oysa. Psikolojik olarak o ilacın iyi gelecegini düşündüğü için iyi geliyor. Sizinki de oyle olmus. Cok iyi olmuş tabii.Teşekkür ederim Bilgi için ilk gecemde içmiştim yapamayınca iyi gelmişti demek ki tesadüf
Bence deTesaduf degil de psikolojiktir. Bir şey anlatilir belki duymuşsunuzdur. Agrisi olan bir hastaya ilaç verirler, bunu iç iyileşirsin diye. Içer ve iyileşir. Verdikleri ilaç vitamindir oysa. Psikolojik olarak o ilacın iyi gelecegini düşündüğü için iyi geliyor. Sizinki de oyle olmus. Cok iyi olmuş tabii.
Vajinismus da oyle evet. Keske boyle bir hastalik hiç olmasa.Bence deÇoğu şey psikolojik
Nasıl bir şey bilmiyorum ama korkunç olmalıVajinismus da oyle evet. Keske boyle bir hastalik hiç olmasa.
Masturbasyon yapmanın da faydalı olduğunu söylemeliyim. Masturbasyon gayet sağlıklı bir olaydır (Azı karar, çoğu zarar.).Eşiniz yapsa daha rahat olursunuz diye düşünüyorum. Iliski olacak gibi ön sevişme yapın. Gevseyin, ıslanın. Sonra eşiniz denesin. Kan gelecek olsa diger aparatlarla da gelirdi merak etmeyin. Herkeste kan gelecek diye bir sart yok.
Kimse genç kızlarımızı yargılamasın, kendi saçma şablonuna zorlamasın, yasak ve günah münah diye korkutmasın. Vajinusmusa ve midesi bulananlara bir kişi daha eklenmesin de normal cinsel hayatı olsun. Kendi klitorisi ve vajeninden ürkütülmüş, korkutulmuş ve evliliği dolayısıyla çocuk doğurma organı rahime odaklanmış kadınlarımızın ergenlik ve gençlik travmaları vajinusmusun en önemli nedenidir. Psikolojiyi düzeltmeden sorun çözülmez. İyş bir şey de söyleyeyim, burada vajinusmus problemliler genelde eşlerinin anlayışlı olduğunu yazıyor. Konu sahibi eşiyle birlikte egzersize devam etsin.Tesaduf degil de psikolojiktir. Bir şey anlatilir belki duymuşsunuzdur. Agrisi olan bir hastaya ilaç verirler, bunu iç iyileşirsin diye. Içer ve iyileşir. Verdikleri ilaç vitamindir oysa. Psikolojik olarak o ilacın iyi gelecegini düşündüğü için iyi geliyor. Sizinki de oyle olmus. Cok iyi olmuş tabii.
Bu dediklerin bu çağda zor biraz. Bizim yetiştirdiğimiz yetiskinlerle normallesecek biraz biraz.Masturbasyon yapmanın da faydalı olduğunu söylemeliyim. Masturbasyon gayet sağlıklı bir olaydır (Azı karar, çoğu zarar.).
Kimse genç kızlarımızı yargılamasın, kendi saçma şablonuna zorlamasın, yasak ve günah münah diye korkutmasın. Vajinusmusa ve midesi bulananlara bir kişi daha eklenmesin de normal cinsel hayatı olsun. Kendi klitorisi ve vajeninden ürkütülmüş, korkutulmuş ve evliliği dolayısıyla çocuk doğurma organı rahime odaklanmış kadınlarımızın ergenlik ve gençlik travmaları vajinusmusun en önemli nedenidir. Psikolojiyi düzeltmeden sorun çözülmez. İyş bir şey de söyleyeyim, burada vajinusmus problemliler genelde eşlerinin anlayışlı olduğunu yazıyor. Konu sahibi eşiyle birlikte egzersize devam etsin.