Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar tüp bebek transferi yaptırdım tek embriyo koydurdum. 12. gün testi 501.6 çıktı 14. gün 1075 çıktı sizce çoğul gebelik şansı olabilir tek embriyo ile çoğul gebelik yaşayan yada tanıdıklarınızı varmı çok merak ediyorum
Merhabalar tüp bebek transferi yaptırdım tek embriyo koydurdum. 12. gün testi 501.6 çıktı 14. gün 1075 çıktı sizce çoğul gebelik şansı olabilir tek embriyo ile çoğul gebelik yaşayan yada tanıdıklarınızı varmı çok merak ediyorum
Canim bende tek embriyoyla hamile kaldim tek gebelik ama o sekilde tek olupta icerde bolunen ve ikiz olan cok duydum bunu doktorumda soylemisti.degerlerin cok yuksek ikiz olabilir bence doktoruna sormadinmi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yüksek ihtimalle ikiz gibi, içerde bölünüp ikiz olanları biliyorum çünkü. Hadi hayırlısı, çok şanslısın canım. Ben 2 defa yaptırdım negatif aldım,hiç hamile kalmadım, üçüncüsü için o güçü bulamıyorum henüz. Bana ve benim gibi olan kader arkadaşlarına dualarını eksik etme emi canım![]()
tebrik ederim arkadaşım
sağlıkla kucağında gör evladını/evladlarını
benim arkadaşın ablası ikiz tüp bebek koydurdu
bir yumurta rahme konduktan sonra bölünmüş
üçüz doğum yaptı iki kızı bir oğlu oldu
yok cnm doktoruma sormadım 2 hafta sonra gideceim ozaman belli olur sanırım
Mümkün canım benim de var tanıdığım. Tek yumurta ikizi olacaklar ve cinsiyetleri ayni olacak demektir bu. Hayırlı olsun sonucun :)
mrb arkadaşım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun,bende tek embriyo transferi oldum dün 8.gün değerim 121,acaba benimdemi ikiz olabilir diye düşünmeye başladım şimdi..
Evet iki hafta sonra gidiceksin ilk muayeneye ama bisey merak ettiginde doktorun beni ara falan demedimi? Ben olsam hemen arardim meraktan😊ama internetten okuduklarima bakarak degerin yuksekse ikiz oluyomus canim hayirlisi olsun bakalim😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim tebrik ederim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasip.etsin ultrason sonucunu kese durumunu mutlaka Paylaş bizimle bende merak ettim iki gün önce benimde tek embriyo transferim oldu..tek embriyo olduğu için ikiz düşünmedm aklıma glemedi bile 2 embriyo koyulduğunda ikiz olur sanıyordum . ama değerim yüksek çıktığnda içime acaba olabilirmi die bi şüphe düştü doktorumu aradım ama bunu soramadım 2 hafta sonra belli olur sanırım kesesinden![]()
Canim tebrik ederim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasip.etsin ultrason sonucunu kese durumunu mutlaka Paylaş bizimle bende merak ettim iki gün önce benimde tek embriyo transferim oldu..
KIZLAR İKİZ DEĞİL TEKİZ :) ŞUANDA TAM 7 HAFTA 1 GÜNLÜK ÇOK ŞÜKÜR![]()
Maşallah![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bende sonuç bekliyorum haftaya salı belli olacak
![]()
inşallah amin ..inşallah sizinde olur hayırlısıyla Allah ım olmayan isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı .hiç stres yapma sakın rahat ol kafan rahat olsun sen ne kadar sakin olursan ok adar iyi
![]()
Cok sagol canım inşallah arada sırada sağ veya sol kasigimda kramp gibi hafif ağrılar oluyor sebebini bilmiyorum yumurta toplamadanmi acaba diyorum benim ağır geçmişti birazda