gns gulu Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 414 137 33 30 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gns gulu #1 Merhabalar Ben 29 haziranda aşılama yaptırdım Beklenen reglime 6 gün var. Sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ?
Merhabalar Ben 29 haziranda aşılama yaptırdım Beklenen reglime 6 gün var. Sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ?
L Limonimi 🧸 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.572 877 43 26 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gns gulu #2 gns gulu .!.: Merhabalar Ben 29 haziranda aşılama yaptırdım Beklenen reglime 6 gün var. Sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Bence biraz daha bekleyin adet gününüze yakın deneyin inşallah vardır
gns gulu .!.: Merhabalar Ben 29 haziranda aşılama yaptırdım Beklenen reglime 6 gün var. Sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Bence biraz daha bekleyin adet gününüze yakın deneyin inşallah vardır
gns gulu Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 414 137 33 30 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gns gulu #3 Perşembe günü kan vercem ama çok merak ediyorum
L Limonimi 🧸 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.572 877 43 26 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gns gulu #4 gns gulu .!.: Perşembe günü kan vercem ama çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... O zaman aklınızda kalacaksa erken gebelik testini deneyin ama çıkmazsa üzülmek yokçünkü idrara geçmesi biraz zaman alıyor
gns gulu .!.: Perşembe günü kan vercem ama çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... O zaman aklınızda kalacaksa erken gebelik testini deneyin ama çıkmazsa üzülmek yokçünkü idrara geçmesi biraz zaman alıyor
gns gulu Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 414 137 33 30 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gns gulu #5 1418merve .!.: O zaman aklınızda kalacaksa erken gebelik testini deneyin ama çıkmazsa üzülmek yokçünkü idrara geçmesi biraz zaman alıyor Genişletmek için tıkla... Çok istiyoruz bir evladımız olmasını. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Artık sabredip günümü bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim
1418merve .!.: O zaman aklınızda kalacaksa erken gebelik testini deneyin ama çıkmazsa üzülmek yokçünkü idrara geçmesi biraz zaman alıyor Genişletmek için tıkla... Çok istiyoruz bir evladımız olmasını. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Artık sabredip günümü bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim
L Limonimi 🧸 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 1.572 877 43 26 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gns gulu #6 gns gulu .!.: Çok istiyoruz bir evladımız olmasını. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Artık sabredip günümü bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek rica ederim amin amin Allah inşallah nasip etsin size sağlıklı bir bebiş
gns gulu .!.: Çok istiyoruz bir evladımız olmasını. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Artık sabredip günümü bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek rica ederim amin amin Allah inşallah nasip etsin size sağlıklı bir bebiş
gns gulu Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 414 137 33 30 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gns gulu #7 1418merve .!.: Ne demek rica ederim amin amin Allah inşallah nasip etsin size sağlıklı bir bebiş Genişletmek için tıkla...
1418merve .!.: Ne demek rica ederim amin amin Allah inşallah nasip etsin size sağlıklı bir bebiş Genişletmek için tıkla...